ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Madonna: Η ταινία της "W.E." στο festival της Βενετίας

Μπορεί η καριέρα της στον κινηματογράφο να μην έχει την αντίστοιχη επιτυχία που σημειώνει στη μουσική βιομηχανία, ωστόσο η ταινία W.E., που σκηνοθέτησε η ίδια, θα συμμετάσχει στο Festival της Βενετίας.



Η ταινία με πρωταγωνιστές την Andrea Riseborough και τον Ρίτσαρντ Κόυλ, πραγματεύεται τον θυελλώδη έρωτα ανάμεσα στον Βασιλιά Εδουάρδο τον 8ο και την διάσημη την εποχή εκείνη, αμερικανικής καταγωγής, ζωντοχήρα, Γουόλις Σίμσον. Μάλιστα, για να παντρευτεί την αγαπημένη του, ο Βασιλιάς Εδουάρδος παραιτήθηκε από τον θρόνο του.

Το Festival της Βενετίας θα ανοίξει τις πύλες του στις 31 Αυγούστου και θα διαρκέσει ως τις 10 Σεπτεμβρίου, ενώ η ταινία θα κάνει πρεμιέρα σε ειδική προβολή στην κατηγορία «Εκτός Συναγωνισμού».

Η 52χρονη star, κατά την διάρκεια της καριέρας της, έχει συμμετάσχει σε 23 κινηματογραφικές παραγωγές, οι οποίες στην πλειοψηφία τους δεν έχουν λάβει καλές κριτικές. Σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο, η μόνη ταινία που συμμετείχε η Madonna και κέρδισε την αποδοχή κοινού και κριτικών ήταν η «Εβίτα», για την οποία το 1997 τιμήθηκε και με Χρυσή Σφαίρα.

yupi.gr 


Δείτε επίσης εδώ, κατά πόσο της μοιάζει η κόρη της διάσημης τραγουδίστριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...