ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Crystal Harris: Το sex με τον Hugh Hefner διαρκούσε δύο δεύτερα

Η Crystal Harris, μετά τη διάλυση του αρραβώνα της με τον 85χρονο Hugh Hefner, φροντίζει να δώσει στο φως κάποιες γαργαλιστικές λεπτομέρειες του ιδιωτικού τους βίου.
Η 24χρονη Harris παραχώρησε χτες μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Howard Stern, «Howard Stern Show» στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων πως η σεξουαλική επαφή με τον ιδρυτή και εκδότη του Playboy διαρκούσε «περίπου δύο δεύτερα».




«Μετά απλά το συνήθισα»είπε και πρόσθεσε: «Έκανα απλά “Αχ!”. Το ξεπέρασα. Ήταν σαν να έφευγα μακριά. Δεν με “άναβε” ο Χεφ, λυπάμαι...». Μάλιστα, αποκάλυψε πως είχαν μόνο μία φορά σεξουαλική επαφή. «Δεν βγάζει σχεδόν καν τα ρούχα του» υποστήριξε και τόνισε: «Δεν έχω δει ποτέ τον Hef γυμνό!».


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η 24χρονη Harris από τότε που διέλυσε τον αρραβώνα της με τον 85χρονο παρ' ολίγον σύζυγο της , βγαίνει με τον Τζόρνταν Μακ Γκράου, μουσικοσυνθέτη και γιο του διάσημου ψυχολόγου Dr. Phil. Αν και η ίδια διαψεύδει τις φήμες, ωστόσο έχει πολλές φορές εμφανιστεί δημόσια μαζί του.

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...