ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Νέο MINI Coupe

Σύμφωνα με την BMW το ΜΙΝΙ Cpupe προσφέρει μια νέα πνοή στην πετυχημένη αγωνιστική του ιστορία, αλλά και μια επανάσταση στην κατηγορία των σπορ μικρών αυτοκινήτων. Το νέο αυτοκίνητο αποπνέει την αίσθηση go-kart και επιτυγχάνει τις καλύτερες τιμές επιδόσεων που έχουν σημειωθεί ποτέ από ΜΙΝΙ μαζικής παραγωγής.
Οι τιμές ισχύος ξεκινούν από 90 kW/122 hp στο MINI Cooper Coupé και συνεχίζουν με 105 kW/143 hp για το MINI Cooper SD Coupé και 135 kW/184 hp για το MINI Cooper S Coupé φτάνοντας στα 155 kW/211 hp για το MINI John Cooper Works Coupé, έναν πραγματικό speeder.

Η επίπεδη σιλουέτα και η καινοτόμος οροφή που θυμίζει κράνος μοτοσικλέτας χαρίζουν στο MINI Coupé μία σπορ, και άκρως προσωπική γοητεία. Πέραν της ενσωματωμένης αεροτομής οροφής, μία ενεργή πίσω αεροτομή βελτιστοποιεί τη ροή αέρα στις υψηλότερες ταχύτητες.
Με τη βοήθεια της πίσω πόρτας και του μεγάλου χώρου αποσκευών με σύστημα για τη μεταφορά αντικειμένων μεγάλου μήκους, το MINI Coupé προσφέρει εξαιρετική ευελιξία στην καθημερινή οδήγηση, στη μεταφορά εξοπλισμού για σπορ ή δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου ή σε ταξίδια για δύο. Δείτε εδώ φωτογραφίες και video.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...