ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ζώδια

Διαβάστε τις προβλέψεις των Ζωδίων...
 










  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΚΡΙΟΣ

    Αντιστέκεστε σε οτιδήποτε σας πηγαίνει πίσω. Με τον Κρόνο στον Ζυγό από τη μια πλευρά, τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω από την άλλη και με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, αναγκαστικά θα αναθεωρήσετε πολλά πράγματα – από τις σχέσεις έως τον τρόπο ζωής. Τα επαγγελματικά σας θέματα σας προβληματίζουν, αλλά σας δίνεται ευκαιρία να βρείτε δρόμους διαφυγής.
  • 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

    ΤΑΥΡΟΣ

    Τα άστρα για λίγο συνωμοτούν και σας δίνουν κάποιες ευκαιρίες σε συνεργασίες και στην προσωπική ζωή. Πολλοί από σας θα τολμήσετε να ρισκάρετε πράγματα που παλιά σας φαίνονταν αδύνατα. Ο Ζυγός δένει μαζί σας στο δημιουργικό κομμάτι και στον τρόπο ζωής σας. Καλό είναι να μάθετε να εμπιστεύεστε τους γύρω σας και να μην επηρεάζεστε από τρίτους.

  • 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Είστε κάπως μουδιασμένοι μετά τις εκλείψεις. Έχετε πάρει αποφάσεις και ένας κύκλος έχει κλείσει. Τα ξεκαθαρίσματα είναι απαραίτητα και κυρίως με έναν Τοξότη. Η οικογένειά σας σας στηρίζει σε όλες τις αποφάσεις σας. Ο Άρης και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σας βοηθούν να επουλώσετε συναισθηματικά τραύματα και να κάνετε μια νέα γνωριμία αβίαστα και με μεγάλη επιτυχία.

  • 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Μια μικρή ανατροπή σε κάποιους τομείς σάς έχει αναστατώσει. Ο Δίας, όμως, δημιουργεί θετικές συνθήκες για σας και έτσι μπορείτε να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας. Στον χώρο του σπιτιού σας υπάρχουν δυσκολίες και θα πρέπει να κρατήσετε ισορροπίες για να επιβιώσετε. Ξαφνικές επαγγελματικές δυσκολίες θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε τον τρόπο που λειτουργείτε. Ένας Παρθένος στον χώρο της δουλειάς σας σάς ενθουσιάζει.

  • 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

    ΛΕΩΝ

    Έχετε την ανάγκη να επαναπροδιορίσετε τις φιλίες και γενικά τους στόχους και τις προτεραιότητές σας. Μόνο αν κάνετε αυτή την κίνηση θα δείτε αποτελέσματα στην καριέρα σας, που τώρα είναι σε ευέλικτη φάση. Αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες, ένας Ιχθύς, με τον δικό του τρόπο, μπορεί να σας κάνει να ασχολείστε συνέχεια μαζί του χωρίς να το καταλάβετε.

  • 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Νέο ξεκίνημα παρορμητικό και κυρίως με τη βοήθεια ενός Κριού θα σας βγάλει από ένα τέλμα. Μπορεί να μπερδευτείτε από κάποιους συνεργάτες σας και να κάνετε λάθος επαγγελματικές κινήσεις. Γι’ αυτό καλό είναι να επεξεργάζεστε αυτό το διάστημα αυτά που θέλετε να κάνετε. Μέλη της οικογένειάς σας σας στηρίζουν αυτή την περίοδο και μερικοί θα πάρετε απόφαση για γάμο.

  • 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΖΥΓΟΣ

    Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου θα κάνετε ξεκαθαρίσματα και θα ξεκινήσετε καινούρια πράγματα. Μπορεί ένας ξαφνικός έρωτας με Κριό να σας χτυπήσει την πόρτα. Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν και πρέπει να δείξετε ψυχραιμία για την επίλυσή τους. Ένας Ταύρος θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

  • 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Πρέπει να γίνετε διπλωμάτες για να εξελιχθούν το μέλλον και η ζωή σας. Αρκεί να πετάξετε τις αρνητικές σκέψεις που σας ταλαιπωρούν και κυρίως στην προσωπική σας σχέση, γιατί γίνεστε καχύποπτοι και χαλάτε τις όμορφες στιγμές. Ο Κριός και ο Δίδυμος σας επηρεάζουν σημαντικά. Ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα θα σας βγάλει από την απραξία.

  • 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Κάνετε μεθοδικές κινήσεις, γιατί μετά τις εκλείψεις πολλοί έχετε πάρει απόφαση ότι έτσι όπως είναι η ζωή σας και η σχέση σας δεν σας αρέσει και δεν σας καλύπτει. Γι’ αυτό πετάτε συνειδητά από πάνω σας όλα όσα δεν είναι δικά σας και σας φυλακίζουν. Η ελευθερία είναι το πιο πολύτιμο αγαθό και πρέπει να τη διατηρήσετε με κάθε τρόπο. Τα ταξίδια σάς δίνουν μεγάλη ενέργεια.

  • 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Η οικογένεια σας απασχολεί αλλά ευτυχώς έχετε τα επικοινωνιακά προτερήματα να αντιμετωπίσετε και να γίνετε ευέλικτοι σε οποιαδήποτε δυσκολία. Αν έχετε αποφασίσει να κάνετε εκκαθάριση στη σχέση σας. ξεκινήστε με ήπιους τόνους και απομονώστε αυτά που σας ταλαιπωρούν. Αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες, θα έχετε εκρηκτική αντιμετώπιση από έναν Κριό.

  • 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Είστε σε φάση που πρέπει να φροντίσετε άτομα της οικογένειάς σας και αυτό σας κάνει αρκετά ευάλωτους. Από την άλλη,
    ο Άρης και η Αφροδίτη στους Διδύμους σάς βοηθάνε να βρίσκετε λύσεις πολύ γρήγορα και κυρίως μέσα στην προσωπική
    σας σχέση. Αν θέλετε να διεκδικήσετε κάτι σε επαγγελματικό επίπεδο, καλό είναι να το κάνετε αυτή την περίοδο.

  • 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

    ΙΧΘΥΕΣ

    Στέκεστε κάπως παράμερα και παρακολουθείτε τις εξελίξεις. Κάποια οικογενειακά προβλήματα μπορείτε να τα λύσετε με τον καλύτερο τρόπο. Εκεί που έχετε μπερδευτεί είναι μέσα στην προσωπική σας σχέση, γιατί έχετε ανάγκη να ξεσκάσετε και ακολουθείτε τη μέθοδο του φλερτ και του εύκολου δρόμου. Πάνω στην αναζήτησή σας μπορεί να γνωρίσετε έναν Δίδυμο.

    Από τη Μπέλλα Κυδωνάκη
    yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...