ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Dancing With The Stars 2: Μεγάλος νικητής ο Αργύρης Αγγέλου

Με ένα φαντασμαγορικό show έπεσε η αυλαία του «Dancing With The Stars 2» το βράδυ της Κυριακής. Μεγάλος πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος συγκέντρωσε πολύ καλές κριτικές για τις επιδόσεις του στον χορό καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς του τελικού, επιβεβαιώνοντας τα σενάρια που τον ήθελαν φαβορί για την πρώτη θέση.

Η μεγάλη βραδιά ξεκίνησε με την οικοδέσποινα του show, Ζέτα Μακρυπούλια -με εντυπωσιακή δημιουργία Vrettos Vrettakos- να καλωσορίζει τους τηλεθεατές και τους παρευρισκομένους στο στούντιο, στο τελευταίο επεισόδιο του «DWTS II». Ελάχιστα λεπτά αργότερα άρχισαν οι εκπλήξεις της βραδιάς: η Έρρικα Πρεζεράκου, περσινή νικήτρια του πρώτου κύκλου, ανέβηκε στη σκηνή για να χορέψει, με το κοινό να την αποθεώνει και να αποδεικνύει, όπως είπε η Ζέτα μετά το τέλος της εμφάνισής της, γιατί κατέκτησε την πρώτη θέση την προηγούμενη χρονιά. Αμέσως μετά, η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχθηκε στη σκηνή τους δύο φιναλίστ, Αργύρη Αγγέλου και Κώστα Μαρτάκη, οι οποίοι δήλωσαν -μεταξύ άλλων- πολύ χαρούμενοι που έφτασαν μέχρι τον τελικό.

Οι δύο φιναλίστ παρουσίασαν συνολικά τρεις χορογραφίες ο καθένας (βαλς, mambo και free style -μονομαχία) και απέσπασαν από την κριτική επιτροπή τα καλύτερα σχόλια για τις επιδόσεις τους, χωρίς να λείψουν και κάποιες παρατηρήσεις για τα λάθη τους. Το βαλς είχε παρουσιαστεί ξανά σε προηγούμενο live, το mambo ήταν καινούργια χορογραφία, ενώ στο free-style χόρεψαν το ίδιο τραγούδι, αλλά σε διαφορετική εκδοχή.


Guest stars της βραδιάς ήταν κατ' αρχάς όλοι οι διαγωνιζόμενοι που συμμετείχαν κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων μηνών στο show και χόρεψαν για τελευταία φορά στη σκηνή του. Μοναδικές απουσίες ήταν αυτές της Νίκης Ξάνθου, που έλειπε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά και της παρτενέρ του Γιώργου Χρανιώτη, Τζένης Νικολέτζου (την αντικατέστησε η παρτενέρ του Τρύφωνα Σαμαρά, Κλώντια-Άννα Στόγια). Στους υπόλοιπους guests συγκαταλέγονταν η Καλομοίρα, αλλά και η Ήβη Αδάμου με το συγκρότημα «Μέλισσες».


Οι δύο νεαρές τραγουδίστριες ερμήνευσαν καινούργια τους τραγούδια, αλλά απέδειξαν και τις χορευτικές τους ικανότητες, αποσπώντας πολύ καλές κριτικές και δυνατό χειροκρότημα από το κοινό στο στούντιο.


Τα δύο ζευγάρια του τελικού πήραν τελικά από την κριτική επιτροπή την ίδια ακριβώς βαθμολογία, συγκεντρώνοντας συνολικά 115 βαθμούς και στις τρεις χορογραφίες τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το έπαθλο του νικητή να κριθεί μόνο από την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού. Τελικά, τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και o Αργύρης Αγγέλου με την παρτενέρ του, Έμιλυ, αναδείχθηκαν οι μεγάλοι νικητές!


Ο 33χρονος ηθοποιός ευχαρίστησε φανερά συγκινημένος όλους όσους τον βοήθησαν να φτάσει μέχρι το έπαθλο και πανηγύρισε δεόντως τη νίκη του, σηκώνοντας το κύπελλο καταχειροκροτούμενος από όλους όσους βρίσκονταν στο στούντιο.


Η βραδιά έκλεισε με τη Ζέτα Μακρυπούλια να ευχαριστεί όλους τους συντελεστές του show, ευχόμενη «καλό καλοκαίρι».


yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...