O Nino Selimaj, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Nino’s Bellissima Pizza στη Νέα Υόρκη, πιστεύει ότι υπάρχουν αρκετοί που θα έδιναν 1.000 δολάρια για την πίτσα του. Ο Selimaj σκέφτηκε την ιδέα της πανάκριβης πίτσας το 2007 και πέρασε έναν ολόκληρο χρόνο ψάχνοντας τα κατάλληλα υλικά. Τελικά, δημιούργησε μια πίτσα με βάση την κρέμα fresh, που περιέχει τεσσάρων ειδών χαβιάρι, ουρές αστακού, αυγοτάραχο σολομού και wasabi. Κάθε κομμάτι (των 250δολαρίων) περιέχει ένα διαφορετικό είδος χαβιαριού. Το 2010, σε ένα ρεπορτάζ του CNN, ο Selimaj δήλωσε ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει πολύ τη δουλειά του, καθώς όπως είπε πριν από την κρίση πωλούσε 2-10 πίτσες την εβδομάδα, ενώ τώρα πουλά μόνο μία κάθε 15 μέρες ή ακόμη και έναν μήνα. Δείτε το video...
zougla.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου