ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ζώδια

Διαβάστε τις προβλέψεις των ζωδίων...











  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΚΡΙΟΣ

    Η Αφροδίτη αλλά και οι υπόλοιποι πλανήτες που είναι στο ζώδιό σας εντείνουν τη διάθεσή σας για αλλαγές. Σε κύκλο ακόμα και νέων φίλων θα κάνετε μια νέα γνωριμία πολύ διαφορετική από τις υπόλοιπες, με την οποία θα δέσετε αμέσως. Οι πιο τολμηροί θα πάρετε απόφαση να δεσμευτείτε σοβαρά. Επαγγελματικά είστε στην καλύτερή σας φάση, λόγω των νέων ιδεών που έχετε.

  • 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

    ΤΑΥΡΟΣ

    Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας κάνει να καταλάβετε ότι έχετε φτάσει στα όριά σας και χρειάζεται να κάνετε ένα μεγάλο δυνατό ξεκίνημα Όλη αυτήν την περίοδο λειτουργείτε από το παρασκήνιο και είστε απορροφημένοι με τα δικά σας θέματα – χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ξέρετε τι γίνεται γύρω σας. Εξακολουθεί ένας Ζυγός στον χώρο του γραφείου σας να σας
    δημιουργεί προβλήματα. Έχετε τη δυνατότητα να δείτε τη ζωή με άλλα μάτια και να πετάξετε από πάνω σας το παρελθόν.
    Αρπάξτε την ευκαιρία να κάνετε οικονομική συνεργασία που σας συμφέρει και σας προωθεί.

  • 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Όλα τα φώτα πάνω σας. Μπορεί να έχετε γίνει το επίκεντρο της προσοχής των φίλων σας. Ένας φίλος που ξαφνικά σας προκύπτει ερωτικός σύντροφος θα είναι η έκπληξη της εβδομάδας. Αν όμως δεν είστε σίγουροι και νιώθετε απλά κολακευμένοι, καλύτερα να μη δώσετε λάθος εντυπώσεις στο άλλο πρόσωπο. Μάλλον θα κρατήσετε κρυφή την επιστροφή μιας παλιάς σας αγάπης.

  • 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Επανέρχεται η σταθερότητα στη ζωή σας και νιώθετε πολύ καλύτερα. Η αποκατάσταση μιας προσωπικής σχέσης θα σας κάνει να ξαναπρογραμματίσετε τη ζωή σας, και τα σχέδιά σας θα είναι διαφορετικά για το μέλλον. Η εξομολόγηση των λαθών σας σίγουρα θα σας επαναφέρει στην πρωταρχική καλή κατάσταση με τη σχέση σας. Ένας Ταύρος σας βοηθάει πάνω σε αυτό.

  • 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

    ΛΕΩΝ

    Επαγγελματικά είστε καλύτερα και μπορείτε άνετα να προωθήσετε τα σχέδιά σας αυτήν την περίοδο. Το εξωτερικό σας ευνοεί για να βάλετε νέες βάσεις και αν είναι να κερδίσετε μια δίκη, θα γίνει με τον πιο εύκολο τρόπο. Στον ερωτικό τομέα έχετε επιτύχια και μπορεί να κάνετε νέα γνωριμία μέσα στον χώρο των συνερ-γασιών σας και κυρίως με έναν Αιγόκερω.

  • 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Έχετε κάνει δυναμικά βήματα και ακόμα δεν πιστεύετε ότι είστε εσείς και ο νέος σας εαυ- τός. Είστε ανανεωμένοι, δυνατοί, με περισσότερες δεξιότητες και απαλλαγμένοι απο παλιές πεποιθήσεις, ειδικά στον συναισθηματικό τομέα, όπου εκεί ένας Κριός έχει βάλει το χεράκι του. Οικονομικές συνεργασίες που θα εμφα- νιστούν από το πουθενά θα σας κάνουν καλό.

  • 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΖΥΓΟΣ

    Συνεχίζεται η ενεργοποίηση σε πολλά θέματα στη ζωή σας κι αυτό θα σας βγάλει από πολλά αδιέξοδα που ήδη έχει δημιουργήσει ο Κρόνος στον Ζυγό. Νέα πρόσωπα και καταστάσεις, που σας πιέζουν να βγείτε απο το τέλμα κάποιων συνεργασιών και καριέρας, θα σας δώσουν ώθηση. Οικονομικά θα πάρετε βοήθεια απο την οικογένεια και μπορεί να κληρονομήσετε και ένα ακίνητο.

  • 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Η Νέα Σελήνη που θα γίνει στις 3/5 στον άξονά σας θα σας φέρει αντιμέτωπους με οικονομικά θέματα τα οποία πρέπει να επιλύσετε. Κάντε νέο ξεκίνημα και ψάξτε νέες βάσεις σε συνεργασίες. Καλό είναι να πείτε οτιδήποτε σας απασχολεί βαθιά και να μην αφήνετε κανέναν να σας κάνει κουμάντο. Ένας Κριός και ένας Υδροχόος είναι σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας.

  • 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Αρχίζει μια περίοδος για σας που θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με το πρακτικό κομμάτι στη ζωή σας και να κάνετε πραγματικότητα αυτά που εδώ και πολύ καιρό συζητάτε και ονειρεύεστε. Σίγουρα ένας Ταύρος θα σας προβληματίσει με τις παράλογες απαιτήσεις του, αλλά ένας Λέων θα σας κάνει να τον ερωτευτείτε παράφορα.

  • 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Ήρθε ο καιρός που θα αναπνεύσετε με ανακούφιση. Η Νέα Σελήνη θα σας δείξει ότι τελικά είστε σε σωστό δρόμο, παρόλο που είχατε ρισκάρει τον τελευταίο καιρό σε πολλά θέματα και οι καταστάσεις αλλά και διάφορα άτομα σας αποδείκνυαν ότι μπορεί να είχατε κάνει και λάθος. Η καριέρα σας αναμοχλεύεται από νέες προτάσεις αλλά και από ανατροπές που δεν περιμένατε.

  • 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Σας πιάνουν οι ζήλειες και δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε, παρόλο που δεν παραδέχεστε με τίποτα ότι ζηλεύετε. Ίσως να χρειαστεί να γίνετε περισσότερο διαλλακτικοί με την προσωπική σας σχέση, να γίνετε πιο ανοικτοί και περισσότερο συναισθηματικοί, γιατί δείχνετε κάπως απόμακροι και ο άλλος νομίζει ότι αδιαφορείτε. Ταύρος και Σκορπιός σας μεγαλώνουν το πάθος.

  • 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

    ΙΧΘΥΕΣ

    Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας θα σας δώσει μια μεγαλύτερη ανθρωπιστική διάθεση. Από την άλλη, ο Χείρωνας στο ζώδιό σας, που παίζει τον ρόλο του μεγάλου θεραπευτή –αλλά πρώτα μπορεί να σας πονέσει λίγο για να βρείτε ποιο είναι το τραύμα σας και μετά να σας δημιουργήσει την τάση να βρείτε τον αληθινό σας εαυτό– ανατρέπει πολλές από τις σταθερές σας αξίες.


Από τη Μπέλλα Κυδωνάκη
yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...