ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Αυστραλία: σε επιφυλακή μετά το θάνατο του Bin Laden

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι μυστικές υπηρεσίες της Αυστραλίας ενώ έχουν ληφθεί και έκτακτα μέτρα επαγρύπνησης για τον φόβο αντιποίνων από την Al Qaeda μετά το θάνατο του Osama Bin Laden.
Η Αυστραλή πρωθυπουργός Julia Gillard τόνισε ότι η χώρα θα συνεχίσει τις επιχειρήσεις της στο Αφγανιστάν μετά το θάνατο του Bin Laden. «Η
Al Qaeda επλήγη, αλλά δεν έχει τελειώσει. Ο αγώνας μας κατά της τρομοκρατίας θα συνεχιστεί», τόνισε η Gillard.
 
Παράλληλα όμως η Gillard κάλεσε τους Αυστραλούς που βρίσκονται ή ταξιδεύουν στο εξωτερικό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν εκδηλώσεις όπου πανηγυρίζουν ή πενθούν κάποιοι για το θάνατο του ηγέτη της Al Qaeda.

Η Αυστραλιανή Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών ASIO, όπως δήλωσε εκπρόσωπός της, έχει λάβει έξτρα μέτρα ασφαλείας καθώς ανησυχεί ότι τρομοκράτες θα προσπαθήσουν να εκδικηθούν με επιθέσεις για το θάνατο του
Bin Laden.

Την ικανοποίησή του για το θάνατο του
Bin Laden εξέφρασε και ο πρώην Αυστραλός πρωθυπουργός, Τζον Χάουαρντ, ο οποίος είπε πως όσοι πανηγυρίζουν για τον θάνατό του δεν θα πρέπει να αισθάνονται ενοχές. «Ο άνθρωπος αυτός ήταν διαβολικός και ευθύνεται για τους θανάτους πολλών χιλιάδων συνανθρώπων μας» είπε.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...