ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Formula 1: το πιο γρήγορο Pit Stop, μόλις 2,7 δευτερόλεπτα

Όποιος σηκώθηκε το πρωί της Κυριακής για να δει τον δεύτερο φετινό αγώνα της Formula 1, μπορεί να μην αγχώθηκε ποτέ για το ποιος θα ήταν ο νικητής (ο παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastian Vettel έκανε το φετινό 2/2 με μάλλον άνετο τρόπο) αλλά είδε σε δράση ένα team από υπερήρωες. Μπαίνοντας στα pit για αλλαγή ελαστικών, ο Φέτελ ήταν τυχερός να δει πως οι τεχνικοί της ομάδας του, της Red Bull, είχαν μάλλον αντικατασταθεί από τον Flash κι από τον Quicksilver. Αυτά που θα δεις στο video (οι τεχνικοί να ανυψώνουν το αυτοκίνητο, να αλλάζουνν 4 ελαστικά, να το κατεβάζουν ξανά και να δίνουν το ΟΚ για αποχώρηση) έγιναν μέσα σε 2.7 δευτερόλεπτα.


Προσπάθησε λίγο να συνειδητοποιήσεις αυτό το δεδομένο. Σε 2.7 δευτερόλεπτα με το ζόρι προλαβαίνεις να ξετυλίξεις μια τσίχλα και να την πετάξεις στο στόμα σου. Να ανοίξεις ένα tab στον browser και να γράψεις “vettel pit stop fast’. Να πιάσεις τον καφέ από το γραφείο και να πάρεις μια ρουφηξιά. Σε 2.7 δευτερόλεπτα αυτοί οι άνθρωποι πρόλαβαν να σηκώσουν ένα αυτοκίνητο στον αέρα και να του αλλάξουν 4 λάστιχα. Σε 2.7 δευτερόλεπτα σίγουρα δεν προλαβαίνεις να πεις με λέξεις αυτό που έκαναν.

Το Grand Prix ήταν γενικώς συναρπαστικό – αλλά μόνο για τους υπόλοιπους οδηγούς που απλά κυνηγούσαν ματαίως τον Vettel. Εμ, αυτά παθαίνεις όταν δεν έχεις κι εσύ υπερήρωες στη δούλεψή σου.




yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...