ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ο καιρός σήμερα

Γενικά αίθριο και σχετικά ζεστό καιρό προβλέπει για σήμερα, Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), με λίγες βροχές στα ορεινά της Πελοποννήσου και της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.



Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη:
Γενικά αίθριος καιρός. Το απόγευμα τοπικές νεφώσεις στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη με πιθανότητα στα ορεινά για πρόσκαιρη βροχή. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 3 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:
Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και στα ορεινά της Δυτικής Στερεάς και της Πελοποννήσου ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα. Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 4 τοπικά 5 Μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί. Θερμοκρασία: Από 5 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά της Πελοποννήσου όπου ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα. Άνεμοι: Μεταβλητοί 4 και από το μεσημέρι νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη:
Γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς. Θερμοκρασία: Από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Αρχικά ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 πρόσκαιρα τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου. 



zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...