ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Νίκος Κουρκούλης: στο χειρουργείο για μια νευροχειρουργική επέμβαση

Στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης εισήχθη νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας ο Νίκος Κουρκούλης και το πρωί της Τρίτης πρόκειται να μπει στο χειρουργείο για μια νευροχειρουργική επέμβαση στη δεξιά του ωμοπλάτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, ο γνωστός τραγουδιστής υπέφερε εδώ και μέρες από ισχυρούς πόνους στην περιοχή του αυχένα και του δεξιού χεριού. Μάλιστα, την Παρασκευή οι πόνοι έγιναν τόσο έντονοι, ώστε ο Νίκος Κουρκούλης να μην ανέβει στην πίστα του νυχτερινού κέντρου, όπου εμφανίζεται μαζί με την Κέλλυ Κελεκίδου και τον Κώστα Καραφώτη στη Θεσσαλονίκη.

 
«Ο Νίκος νόμιζε ότι ήταν απλά μια ψύξη και προσπάθησε να το καταπολεμήσει με φαρμακευτική αγωγή, όμως τα πράγματα τελικά δεν ήταν έτσι και οι γιατροί, το μεσημέρι της Δευτέρας, τού είπαν ότι απαιτείται άμεση χειρουργική επέμβαση» αναφέρει συνεργάτης του τραγουδιστή.

Όσο για το Fix Live, όπου κανονικά ο Νίκος εμφανίζεται μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο, κανείς δεν ξέρει ακόμα τι θα γίνει –το αν θα καταφέρει να ανέβει στην πίστα θα κριθεί τις επόμενες μέρες, μετά την επέμβαση.


Yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...