ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ζώδια

Διαβάστε τα Ζώδια για αυτή την εβδομάδα...








  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΚΡΙΟΣ

    Με έξι πλανήτες στον Κριό αναγκαστικά είστε σε υπερδιέγερση και σίγουρα δεν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας με τόσες
    δυνάμεις που ξαφνικά αποκτήσατε. Η Νέα Σελήνη στις 3/4 στο ζώδιό σας δείχνει στην κυριολεξία νέα ζωή αλλά και μια
    στροφή θετική προς τον εαυτό σας και την κατανόηση πιο βαθύτερων κομματιών σας που είχατε δυσκολία να αντιληφθείτε. Είναι σαν να σας παρουσιάστηκε ξαφνικά όλη η αλήθεια της ζωής σας και τώρα είστε σίγουροι ότι θα πάτε καλά και ότι ξέρετε τι να κάνετε για να βγείτε απ’ όλα τα αδιέξοδα, συναισθηματικά και επαγγελματικά.
  • 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

    ΤΑΥΡΟΣ

    Το έδαφος από κάτω σας κουνιέται άσχημα χωρίς να σας πιάνει πανικός. Πρέπει να καταλάβετε κάποια πράγματα που αρνείστε να δείτε και να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα, χωρίς να συμπεριλαμβάνει άλλα άτομα, καθώς το επίκεντρο είστε εσείς και ο εσωτερικός εαυτός σας, ο οποίος σας δίνει μηνύματα για το τι πρέπει να κάνετε κυρίως στην καθημερινότητα και στην εργασία σας. Σίγουρα αυτό που θα δείτε δεν θα σας αρέσει και θα αναγκαστείτε να κάνετε ριζικές αλλαγές.
  • 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Έχετε αποφασίσει να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να ξεκινήσετε νέα ζωή σε όλα τα επίπεδα. Γι’ αυτό τον λόγο κάνετε ένα μεγάλο άνοιγμα προς όλους κι όλα. Παρ’ όλα αυτά το ένστικτό σας σας οδηγεί στο να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά και να κάνετε κινήσεις που εύκολα δεν μπορούν να τις ανιχνεύσουν κάποια άτομα που είναι σε ανταγωνισμό μαζί σας. Πάντως ξεμπερδεύετε από παλιές οικονομικές υποχρεώσεις και πατάτε καλύτερα στα πόδια σας.

  • 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Περνάτε στη φάση της αντεπίθεσης και είστε σε εκρηκτική κατάσταση, κυρίως στην καριέρα σας. Γίνονται διάφορες  ανατροπές ίσως από υπερβολές δικές σας, αλλά τελικά μπορεί και να χρειάζονται γιατί υπάρχει ανάγκη να κάνετε τη μεγάλη αλλαγή. Ο ανταγωνισμός που αυτή τη στιγμή βιώνετε στην καριέρα σας θα σας φέρει πίεση και στρες αλλά και μια διάθεση να ανεβάσετε τον πήχη ψηλά. Προσέξτε τη σχέση σας με έναν Κριό γιατί θα έχετε δυσκολίες και περιορισμούς.

  • 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

    ΛΕΩΝ

    Επαγγελματικές ευκαιρίες από το εξωτερικό και μια αύξηση της εμπιστοσύνης στον εαυτό σας με θετική καθοδήγηση θα σας βγάλουν από τα αδιέξοδα των προηγούμενων ετών. Θα έχετε βοήθεια και από συγγενικά πρόσωπα. Επειδή θέλετε να ξαναπροσδιορίσετε τις οικονομικές σας συνεργασίες και όσες πιστεύετε ότι δεν αξίζουν μπορεί και να τις σταματήσετε, καλό είναι να είστε πιο διαλλακτικοί. Πάντως έχετε εύνοια στον ερωτικό τομέα και κυρίως με έναν Τοξότη.

  • 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Θέλετε να βγείτε έξω από τα συνηθισμένα καλούπια και να γίνετε πιο αυθόρμητοι και περισσότερο θαρραλέοι στα θέλω σας. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνετε βήματα και θα καλύψετε την αδράνεια πολλών ετών. Η φιλική προσέγγιση ενός Καρκίνου μπορεί να σας μπερδέψει, αλλά τελικά λόγω της εύνοιας που έχετε στον τομέα των προσωπικών σχέσεων θα έχετε καλά αποτελέσματα. Μην αφήνετε άλυτες οικονομικές υποθέσεις και επιδιώξτε συνεργασίες καινούριες.

  • 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΖΥΓΟΣ

    Παρ’ όλα τα προβλήματα και τα κωλύματα που σας έχει δημιουργήσει ο Κρόνος, τώρα είναι ευκαιρία να ανοίξετε τα φτερά σας και να κάνετε τις ριζοσπαστικές αλλαγές που έχετε ανάγκη. Ξεκαθαρίσματα και νέα αρχή θα είναι η αφετηρία μιας νέας ζωής. Καλό είναι να μην τραβάτε υπερβολικά τα άκρα γιατί έχετε τη διάθεση να φτάσετε μια κατάσταση μέχρι το τέλος όσο κι αν σας πονάει. Πάντως θα ξυπνήσετε από την πλάνη και δείτε τι πρέπει να κάνετε κυρίως στις σχέσεις που σας αφορούν άμεσα. Ένας Κριός θα παίξει ρόλο.

  • 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Κάνετε τρέλες που μπορεί να μετανιώσετε, αλλά επιτέλους η εφηβεία σάς χτυπάει και πάλι την πόρτα και δεν μπορείτε να αρνηθείτε το συναίσθημα ελευθερίας και αναρχίας που νιώθετε. Σίγουρα θα ταρακουνήσετε τα θολωμένα νερά της ζωής σας, ακόμα και με έναν δεσμό με νεότερο πρόσωπο, αλλά και με αποφάσεις που ούτε καν είχατε διαννοηθεί. Από εκεί που φοβόσαστε να ρισκάρετε τώρα θα είστε σε μόνιμη φάση ρίσκου.

  • 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Τώρα θα ζήσετε όλη την ιστορία της ζωής σας. Το σύμπαν σάς βοηθάει να βγάλετε τις αληθινές σας δυνάμεις και να δείξετε το πραγματικό σας πρόσωπο. Mην αφήνετε τις ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες αλλάζοντας τους στόχους σας την τελευταία στιγμή. Μια ξαφνική αλλαγή σπιτιού στην αρχή θα σας αιφνιδιάσει αλλά τελικά θα είναι για το καλό σας. Γενικά αναλαμβάνετε ευθύνες που παλιά σας φαίνονταν βουνό. Οι οικονομικές δυσκολίες θα λυθούν.

  • 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Αναζητώντας το ιδανικό, τώρα βλέπετε ότι κυνηγούσατε ένα ψεύτικο όνειρο και με έναν δύσκολο τρόπο θα αναθεωρήσετε και θα επαναπροσδιορίσετε τη ζωή σας. Θα τα πείτε έξω από τα δόντια και δεν θα μιλάτε με υπονοούμενα αλλά με επιχειρήματα. Η σχέση σας με έναν Κριό θα αλλάξει, γιατί εσείς θα βάλετε τους δικούς σας όρους. Οικονομικά έχετε ευκαιρίες και κυρίως από ένα ακίνητο κοντά στο νερό. Ένα νομικό θέμα θα λυθεί γρήγορα και αναπάντεχα.

  • 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Τα οικονομικά και γενικά η διευθέτησή τους είναι το κύριο μέλημα. Παίρνετε δυναμικές αποφάσεις και αλλάζετε τελείως τη μέχρι τώρα πορεία σας σε αυτό το θέμα. Κάνετε νέα ξεκινήματα που είναι στηριγμένα σε νέα βάση. Οι συνεργασίες σας μπαίνουν στο στόχαστρο με στόχο να τις κάνετε πιο εύκολες για εσάς. Μια κληρονομιά ή κάποια χρήματα που περιμένατε από το παρελθόν θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε ακόμα κι ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

  • 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

    ΙΧΘΥΕΣ

    Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας προσθέτει γοητεία και μια συναισθηματική καλοσύνη και ευφορία που θα βοηθήσει στη  δημιουργικότητά σας και στο να έρθετε κοντά με αγαπημένα πρόσωπα. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και έχετε εύνοια από άτομα που δεν περιμένατε. Δώστε τη δική σας νότα στη σχέση σας και μην επιτρέπετε το καπέλωμα γιατί δεν θα είστε ο εαυτός σας. Μια αλλαγή στον χώρο της δουλειάς θα σας προβληματίσει, αλλά τελικά μάλλον είναι για καλό.

       Από τη Μπέλλα Κυδωνάκη  

    yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...