ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

"BAC Mono", ένα μονοθέσιο παιχνίδι για μεγάλα παιδιά

Τα πρώτα BAC Mono φαίνεται ότι κυκλοφορούν ήδη και έτσι ένα από αυτά βρίσκεται στην αντιπροσωπεία της Ferrari στο Nottingham. To BAC Mono, είναι το νέο μονοθέσιο παιχνίδι για μεγάλα παιδιά που τους αρέσουν τα trackdays από την BAC (Briggs Automotive Company). Από την άλλη η “RS Academy” προσφέρει σε όλα τα Ευρωπαϊκά μέλη της, μαθήματα εντός πίστας ίσως στις καλύτερες πίστες της Ευρώπης με δύο BAC Mono.


Συγκεκριμένα προσφέρει μαθήματα στις πίστες Nurburgring, Ascari Race Resort, Paul Ricard και Spa Francorchamps. Μαζί με τα δύο Mono, η RS Academy διαθέτει μια Ferrari 430 Challenge, μια Porsche 911 GT3 RS, ένα Ariel Atom, ένα Caterham Superlight και ένα Noble M600.
Να θυμίσω ότι το Mono φορά έναν 2.3 λίτρων 4κύλιδρο κινητήρα της Cosworth απόδοσης 280 ίππων στις 7.700 σ.α.λ με 280 Nm ροπής στις 6.000 σ.α.λ. Συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο σειριακό κιβώτιο της Hewland, προδιαγραφών F3 και φορά μπλοκέ διαφορικό. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2.8 δευτερόλεπτα με την τελική του να αγγίζει τα 274 χλμ/ώρα. Η αναλογία ίππων/τόνο είναι καλύτερη και από αυτό της Bugatti Veyron αφού το BAC MONO έχει αναλογία 520 ίππων/τόνο.
Η pushrod ανάρτηση του είναι πλήρως ρυθμιζόμενη και φορά ελατήρια της SACHS Racing. Τα φρένα είναι της AP Racing με αεριζόμενους δίσκους 295mm. Φορά τις O.Z. Racing HRT 17″ ζάντες με ελαστικά Kumho. Τα ηλεκτρικά είναι της GEMS.



RS Academy, autoblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...