ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

"Drive Angry 3D" με τον Nicolas Cage

Στην ταινία "Drive Angry 3D", η φλεγόμενη κόλαση είναι λίγη για να εμποδίσει τον Τζον Μίλτον, τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Nicolas Cage, από την αποστολή του. Έχοντας δραπετεύσει από την κόλαση για να πάρει εκδίκηση από την σατανική αίρεση που σκότωσε τους δικούς του, ο Μίλτον βρίσκεται αντιμέτωπος όχι μόνο με τον αρχηγό της αίρεσης αλλά και με το δεξί χέρι του ίδιου του διαβόλου. Έτσι, αποφασισμένος, γεμίζει τα όπλα, πατά τέρμα το γκάζι και οδηγείται σε ένα καταιγιστικό ανθρωποκυνηγητό που θα ξεσηκώσει θεούς και δαίμονες! Στo "Drive Angry 3D", ο χαρακτήρας Τζον Μίλτον, τον οποίο υποδύεται ο Nicolas Cage, ξεκινά για ένα ξέφρενο road trip εκδίκησης και λύτρωσης, συνοδευόμενος από μια πανέμορφη νεαρή κοπέλα.


Η ταινία "Drive Angry 3D" είναι ιδανική για όλους όσους λατρεύουν την δράση αλλά και για όσους θαυμάζουν τις δυναμικές γυναίκες, όπως είναι ο χαρακτήρας της Πάιπερ, η οποία δεν διστάζει να πυροβολήσει στο ψαχνό ή και να κατατροπώσει έναν άντρα με τα ίδια της τα χέρια.

Θα δείτε vintage οχήματα όπως : Dodge Charger του 1969 , Chevelle του 1971, Riviera του 1964, Chevy του 1957, ακόμα και Hyundai Sonata. Οι χαρακτήρες της ταινίας “κομματιάζουν” την άσφαλτο με κάθε είδους όχημα, από κλασσικό γρήγορο αυτοκίνητο μέχρι και τροχόσπιτο! Ακόμα και τα αυτοκίνητα έπρεπε να περάσουν από “κάστινγκ” για να διεκδικήσουν έναν ρόλο στην ταινία DRIVE ANGRY 3D. Αρχικά στην ταινία θα “πρωταγωνιστούσε” μια  Pontiac GTO, μέχρι που ένα Charger του 1969  την “ξεπέρασε” σε επιδόσεις αλλά και σε αισθητική, στις σκηνές 3D.

Για να συλλάβουν καλύτερα την δράση, οι δημιουργοί της ταινίας "Drive Angry 3D" δεν χρησιμοποίησαν ούτε ψηφιακά τεχνολογικά μέσα αλλά ούτε και κασκαντέρ για να γυρίσουν τις επικίνδυνες σκηνές!!! Ο Nicolas Cage είναι κατά τους δημιουργούς της ταινίας ένας απίθανος οδηγός!

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...