ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια για αυτή την εβδομάδα...










  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΚΡΙΟΣ

    Προβληματίζεστε γιατί πρέπει να ακολουθήσετε τη φωνή της λογικής και του πρέπει ή εσάς που θέλετε να κάνετε καινούρια πράγματα και κάτι σας εμποδίζει. Ο Δίας σάς έχει φέρει εύνοια και μια τάση για επανάσταση και επανασύνδεση με τη
    χαμένη σας εφηβεία. Ο Παρθένος με κάποιο τρόπο είναι η σταθερή αξία στη ζωή σας. Ο Ζυγός προβληματίζεται σχετικά
    με το τι πρέπει να κάνει μαζί σας, αλλά στο τέλος θα το βρει γιατί εσείς θα πιέσετε τις καταστάσεις.

  • 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

    ΤΑΥΡΟΣ

    Έχετε την τάση να είστε συγκρατημένοι και να λειτουργείτε κάτω από τον μανδύα του τυπικού και όχι της ουσίας. Θα δώσετε μεγάλη σημασία σε κάποια φιλόδοξα σχέδιά σας τα οποία όμως είναι καλυμμένα κάτω από ένα σωρό δικαιολογίες. Έχετε τη δύναμη να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και να κάνετε αποκαλύψεις που όμως θα τις κρατήσετε για εσάς. Ένας  Υδροχόος από φίλος θα μετατραπεί σε ερωτική σχέση. Ο Σκορπιός και ο Ζυγός είναι μοιραία πρόσωπα για εσάς.

  • 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Το καθήκον και οι οικογενειακές υποχρεώσεις σάς χαλάνε για λίγο τη διάθεση, αλλά είναι αναγκαίο κακό και κυρίως αν  σχετίζεστε με έναν Αιγόκερω θα σας δώσει την ευκαιρία να συγκροτηθείτε και να αναλάβετε υποχρεώσεις που σίγουρα σας καταπιέζουν, αλλά είναι αναγκαίες για να προχωρήσετε. Προσοχή στις κινήσεις της καριέρας σας κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Τα οικονομικά σας, αφού κάνετε ένα ξεκαθάρισμα, θα έχουν καλύτερο μέλλον.

  • 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Οι στενές σας σχέσεις σάς ενδιαφέρουν και ρίχνετε όλο το βάρος σας εκεί. Κατεβάστε τον πήχη και μη ζητάτε από τους άλλους να κάνουν υπερβολικά πράγματα για εσάς. Σίγουρα ένας Υδροχόος σάς απασχόλησε αυτό το διάστημα, αλλά είναι δύσκολη αυτή η σχέση γιατί δεν αντιλαμβάνεστε τον τρόπο που σκέφτεται. Η φιλική του στάση σάς μπερδεύει και τελικά σας απομακρύνει. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα κάνετε μια καλή επαγγελματική κίνηση.

  • 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

    ΛΕΩΝ

    Κερδίζετε τις εντυπώσεις και η δύναμη επανέρχεται στη ζωή σας. Η φιλική διάθεση που έχετε προς όλους και προς όλα σας κάνει προσιτούς και εύκολους στις σχέσεις. Γι’ αυτό είναι η εποχή που θα έχετε μια μεγάλη εύνοια αρκεί να είστε έτοιμοι να οργανώσετε περισσότερο τη ζωή και τους στόχους σας. Ένας Υδροχόος σας έχει πλησιάσει και προσπαθεί να σας δείξει το ενδιαφέρον του. Ο Ιχθύς όμως ή ο Αιγόκερως είναι περισσότερο μοιραία πρόσωπα για εσάς.

  • 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Παρόλο που έχετε ένταση με τις στενές σας σχέσεις και γίνεστε με το παραμικρό έξαλλοι, τα καταφέρνετε και υλοποιείτε τους στόχους σας. Η διάθεσή σας να κόψετε όλων των ειδών τις εξαρτήσεις θα σας απελευθερώσει και θα σας αναγκάσει να πάρετε επικίνδυνες πρωτοβουλίες οι οποίες μπορεί να αφορούν και τη διάλυση μιας σχέσης. Ο Καρκίνος είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός για εσάς, αλλά αυτή την εποχή μπορεί να σας συγκινήσει ένας εκρηκτικός Κριός.

  • 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΖΥΓΟΣ

    Από τη μια θέλετε να επεκταθείτε λόγω του Δία που βρίσκεται στον άξονά σας από την άλλη η αυτοσυγκράτησή σας δημιουργεί στάση στη ζωή σας. Είστε εκτεθειμένοι σε οικογενειακά θέματα και σας μπλοκάρει. Κρατήστε χρυσές ισορροπίες ακόμα και στη δουλειά σας γιατί θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Να είστε μετρημένοι στα λόγια σας και αν ρισκάρετε αφήστε έναν εκρηκτικό Κριό να σας παρασύρει στους τρελούς του ρυθμούς.

  • 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Έχετε διάθεση για επικοινωνία, αλλά χωρίς να επιτρέπετε στον άλλον να προχωρήσει παραπάνω από εκεί που εσείς θέλετε. Είστε αυστηροί με τις επιλογές σας, αλλά έχετε ανάγκη να ανανεωθείτε και ίσως να κάνετε και κάποιες τρέλες γνωρίζοντας ένα νεότερο πρόσωπο που θα σας βγάλει από την πλήξη και τη μονοτονία. Μην επιτρέπετε στις οικονομικές φοβίες να σας τρώνε την ενέργεια. Δράστε για να απαλλαγείτε από αυτές.

  • 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Έχετε πέσει με τα μούτρα στην επίλυση των οικονομικών σας κάνοντας ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα, είτε επαγγελματικό είτε πάνω σε επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών. Όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου μπορεί να κάνετε κάποιες λανθασμένες επαγγελματικές κινήσεις, χωρίς ούτε εσείς οι ίδιοι να το ξέρετε γιατί κάπου στον ορίζοντα έχετε δει ότι υπάρχει ευκαιρία. Ο έρωτας καλά κραττεί και κυρίως με ένα Λιοντάρι ή έναν Κριό.

  • 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Από τη μια η εικόνα του καλού παιδιού και από την άλλη η παρόρμηση που σας σπρώχνει να κάνετε τρέλες και να μιλήσετε αυστηρά σε όσους σας έχουν κουράσει. Την κρίση σας θα την πληρώσει ένας Κριός γιατί τον έχετε άχτι από την περίεργη συμπεριφορά του. Φιλόδοξες επαγγελματικές επιλογές θα σας κάνουν να ανεβάσετε τον πήχη ψηλά. Μη φοβάστε την ανατροπή και τη διάλυση μιας άρρωστης κατάστασης κυρίως του πρώτου δεκαημέρου.

  • 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας δεν σας αφήνει να παρεκκλίνετε και να κάνετε λάθη στις προσωπικές σας σχέσεις. Η διαίσθηση και η ενόραση θα σας βοηθήσει να κάνετε κινήσεις ανατρεπτικές και ίσως αναλάβετε και την αρχηγία κάποιας ομάδας. Η πρωτοτυπία στην καθημερινότητά σας θα σας δώσει ενδιαφέρον και θα σας ανεβάσει τις μετοχές. Οικονομικά μπορεί να έχετε ευκαιρίες και θα ξεφύγετε από ένα μεγάλο αδιέξοδο. Ένα ταξίδι μπορεί να σας ανανεώσει.

  • 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

    ΙΧΘΥΕΣ

    Αν και ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας εσείς λειτουργείτε σαν μοιραία πρόσωπα και πολλές φορές καθορίζεται η καθημερινότητά σας και η διάθεσή σας από τους άλλους. Γι’ αυτό όταν το καταλαβαίνετε να βρίσκετε τον εαυτό σας και μην παρασύρεστε από τη γνώμη των άλλων. Είναι αναγκαίο να εξασφαλίσετε την ηρεμία στην προσωπική σας ζωή γιατί μπερδεύεστε. Ίσως έχετε πάρει αποστάσεις από έναν Ζυγό, γιατί έχετε χάσει τον κώδικα επικοινωνίας.


Από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...