ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Dennis Rodman: τον τράβηξαν video την ώρα που "βρίσκονταν" με 3 γυναίκες σε ξενοδοχείο της Λιθουανίας;

Ο Dennis Rodman έχει κλέψει την παράσταση στο Βίλνιους της Λιθουανίας, στο οποίο βρέθηκε πριν από λίγες μέρες προκειμένου να γυρίσει ένα διαφημιστικό spot.
Ο πρώην σταρ του ΝΒΑ δεν τραβάει πάνω του το ενδιαφέρον για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, αλλά για το αγαπημένο του "σπορ" (μετά το basket φυσικά): το sex!
Το "σκουλήκι" έγινε πρώτο θέμα στις εφημερίδες της Λιθουανίας στις 13 Ιανουαρίου, επειδή επιλέχθηκε η χώρα για να γίνουν τα γυρίσματα του διαφημιστικού και έμεινε σε ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από εκείνο όπου διαμένει η αποστολή του μπασκετικού Παναθηναϊκού - χθες αντιμετώπισε τη Λιούτουβος Ρίτας για το Τορ 16 της Ευρωλίγκας. Χθες ωστόσο ο Rodman βρέθηκε πάλι στα εξώφυλλα του λιθουανικού Τύπου, διότι φέρεται να μετέτρεψε το δωμάτιό του σε... άντρο οργίων.


Ο Rodman δεν αντιστάθηκε στους... πειρασμούς που προσφέρει η χώρα και κάλεσε τρία μοντέλα από τη Λιθουανία, με τα οποία είχε σεξουαλικές επαφές κάποιο από τα βράδια που έμεινε στο Βίλνιους. Το πρόβλημα για τον Αμερικανό όμως είναι ότι πλέον φαίνεται πως υπάρχει video με το ροζ σκάνδαλο και το περιοδικό "Style" υποστηρίζει ότι το έχει στην κατοχή του. Στο σχετικό άρθρο περιγράφει το video, στο οποίο ο Rodman με δεμένα μάτια (ίσως έτσι εξηγείται η βιντεοσκόπηση), είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι, δίπλα του βρίσκεται μια σαμπάνια και λίγο πιο πέρα γυμνά δύο από τα τρία μοντέλα από τη Λιθουανία.

Στο πλάνο μπαίνει μια τρίτη γυμνή γυναίκα, ενώ όλοι γελούν υπό το βλέμμα ενός ημίγυμνου άντρα που στέκεται ακίνητος, μακριά από το... επίκεντρο του ενδιαφέροντος, πιθανότατα επειδή είναι σωματοφύλακας, υπό τους ήχους εγχόρδων.

espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...