ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη με Φώτη Σεργουλόπουλο και Μαρία Μπακοδήμου, εξαιτίας μιας παλιάς της φωτογραφίας

Έξαλλη με το Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου είναι η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή κάποια παλιά της φωτογραφία που όχι μόνο παρουσίασαν στην εκπομπή τους, αλλά και σχολίασαν, αφήνοντας υπονοούμενα για την… εξέλιξη της. Το τηλεοπτικό δίδυμο ανακαλύπτοντας μια φωτογραφία που απεικόνιζε ημίγυμνη την παρουσιάστρια, αφού την προέβαλε, εστιάστηκε κυρίως στο μπούστο της, στο οποίο εντόπισαν θεαματικές αλλαγές, κάτι που δεν άφησαν ασχολίαστο.
Αν και ο τρόπος τους ήταν ιδιαίτερα κομψός και ο λόγος τους αλληγορικός, ήταν αρκετός ώστε να θιχτεί η Μενεγάκη η οποία έκανε λόγο για άνανδρο χτύπημα και για κακοήθεια.
Όπως ακούγεται μάλιστα, η οικοδέσποινα του «καφέ» θεώρησε πως η επίθεση του Φώτη και της Μαρίας, με τους οποίους δεν είχε ποτέ τις καλύτερες των σχέσεων, από την εποχή ακόμα που ανταγωνίζονταν στην πρωινή ζώνη, είναι μέρος του πολέμου που πιστεύει πως της έχει κηρύξει το Star.



Σύμφωνα με το περιβάλλον της, η ωραία Ελένη είναι σίγουρη πως το συγκεκριμένο θέμα είναι κατευθυνόμενο με σκοπό να πληγεί η εικόνα της, όπως και όλα όσα προβάλλει για την ίδια ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός.
Γεγονός που χαρακτηρίζουν αστείο οι δυο παρουσιαστές οι οποίοι υποστηρίζουν πως δεν είναι θέμα κακοήθειας και προκατάληψης το γεγονός ότι η Μενεγάκη αν και δεν έχει μεγάλη διαφορά στην εμφάνιση της από τότε που πόζαρε τόπλες, εμφανίζει διαφορετικό νούμερο σουτιέν ,κάτι για το οποίο σίγουρα δε φταίνε μόνο οι γέννες της.
Επίσης, επιμένουν πως κανείς δεν επεμβαίνει στα θέματα τους και πως τα… συνωμοτικά που φαντάζεται η συνάδερφός τους ανήκουν απλά στη σφαίρα της φαντασίας.



stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...