ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Έγκυος η Δέσποινα Καμπούρη;

Το Alter φαίνεται ότι είναι γούρικο κανάλι για τις παρουσιάστριές του αφού μία μία παντρεύονται και κάνουν παιδιά! Έτσι, ήρθε και η σειρά για την πανέμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής "Life Style" Δέσποινα Καμπούρη να μπει στη λίστα με τις μέλλουσες μαμάδες. Η δημοσιογράφος, σύμφωνα με πληροφορίες, διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως είναι αναμενόμενο και απόλυτα φυσιολογικό, αποφεύγει να επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής την πληροφορία. Η Δέσποινα Καμπούρη, πιο ευτυχισμένη από ποτέ, από την προηγούμενη εβδομάδα φοράει στο χέρι της το μονόπετρο που της χάρισε ο σύντροφός της Βαγγέλης Ταρασιάδης με τον οποίο ήδη συγκατοικούν.
 
Η λαμπερή δημοσιογράφος είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της στην εκπομπή LifeStyle και γεμάτη θετική ενέργεια κάνει σχέδια για το μέλλον.
Αυτό που απομένει είναι και η επίσημη επιβεβαίωση από τα χείλη της, κάτι που δεν θα αργήσει να γίνει μια και η Δέσποινα μπαίνει κάθε Σάββατο βράδυ στα σπίτια μας από την συχνότητα του Alter και όπως λένε... "μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις»"...

 
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...