ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Παρωδία: Άδωνις Γεωργιάδης

Στην κατηγορία "Παρωδία" παρουσιάζονται οι "εγκυκλοπαιδικές" γνώσεις πάνω σε διάφορα θέματα, πρόσωπα ...και όχι μόνο, αλλά από την πλευρά της σάτιρας. Όλα τα άρθρα της συγκεκριμένης κατηγορίας προέρχονται από το σατιρικό site της "Φρικηπαίδεια". Συνεχίζουμε λοιπόν την "Παρωδία" με ένα Πολιτικό πρόσωπο αυτή τη φορά, τον Άδωνι Γεωργιάδη!

 

Ιστορία

Οι επιστήμονες διχάζονται γιατί πολλοί από αυτούς λένε ότι είναι απόγονος του Δία ενώ άλλοι πως προέρχεται από τη γενετική μετάλλαξη του μιναρόταυρου. Τελικά έπειτα από μελέτες του γενεαλογικού του δέντρου αποκαλύφθηκε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν ο ιπποκόμος του γενναίου σπαρτιάτη πολεμιστή Καρατζαφέριου.


Του άρεσε να πίνει πορτοκαλάδα "η Ελλαδάρα" και ιστορικά ήταν ο Πρώτος Χριστός. Πάνω στο σταυρό όμως δεν άντεξε και αποφάσισε να κάνει θαύμα για να ξεφύγει.
Πρώτη του γκόμενα ήταν η Αννίτα Πάνια που ουσιαστικά επηρέασε το ιδεολογικό του υπόβαθρο και τη ζωή γενικότερα. Του ζητήθηκε πάμπολλες φορές να παίξει το Superman αλλά την εποχή που του έγινε η πρόταση είχε αποφασίσει να επιδοθεί στην ανέγερση της εταιρίας του "Πίνεις, μέλλανα ζωμό και δεν μας δίνεις" (και τροφοδοτούσε με αυτό το ποτό όλη την επικράτεια. Πολλοί μάλιστα λένε ότι αυτό το ποτό με τις γενετικές μεταλλάξεις γέννησε το είδος του Μακάκα.
Τα χρόνια της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας δούλεψε σαν εκπαιδευτής σκύλων στην αυλή του Καίσαρα. Εκείνη την εποχή λοιπόν, καθώς ήταν ευκατάστατος άρχισε να μελετά την ιδεολογία του, την επονομαζομένη "Υπεράνθρωπος Μακακισμός" (πραγματικά ξεπέρασε τον εαυτό του), και είχε σαν κεντρικό δόγμα "Το κράτος πρέπει να κυβερνάται από τον ύψιστο βασιλέα Τσακ Νόρις, τον βοηθό του (τον Rambo) και όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να ευεργετούν αυτούς και του φίλους αυτών, δηλαδή εμένα. Η ιδέα του ήταν τόσο καταπληκτική που πολλοί διάσημοι τραγουδιστές της εποχής προσπάθησαν να του την κλέψουν.
Στα χρόνια που ακολούθησαν έγινε αυτοκράτορας του Βυζαντίου. Ήταν μια κακή εποχή για αυτόν και του προκάλεσε πολλά ψυχολογικά προβλήματα. Η αλήθεια είναι πως κόντεψε να καταστρέψει τον κόσμο αλλά ο Τσακ Νόρις τον σταμάτησε έγκαιρα, το Βυζάντιο όμως είχε ήδη καταστραφεί, έτσι ο Τσακ Νόρις δεν είχε άλλη επιλογή και το έδωσε στους Τούρκους. Μετά από αυτή του την απογοήτευση ο Άδωνις Γεωργιάδης ασχολήθηκε ξανά με την παραγωγή του μέλανα ζωμού που αργότερα θα γίνει η γνωστή Coca Cola. Κατά τα χρόνια που ήταν αυτοκράτορας στο Βυζάντιο πίστευε ακράδαντα στο σκοταδισμό και εγκαθίδρυσε σε όλην την Ευρώπη το υποχθόνιο παπικό Βασίλειο. Επειδή όμως όπως είπαμε ήταν σχετικά άπειρος δεν τα κατάφερε καλά με αποτέλεσμα η Γαλλική επανάσταση να ανατρέψει τα δεδομένα ώστε να συμβεί η γέννηση του μακάκιου γέννους. Η ιδεολογία του δηλαδή ήταν δύσκολο να εφαρμοστεί ακόμα.
Κατά το 1800 γνώρισε έναν ταβλαδόρο που είχε τις ίδιες επιδιώξεις με αυτόν και μαζί αποφάσισαν να καλοπιάσουν τον Ράμπο να μεσολαβήσει στον Τσακ για να τους δώσει εξουσία. Ο μεγάλος Τσακ όμως δεν τα χάβει κάτι τέτοια και τιμάρησε το Άδωνη και τον φίλο του με μια στριφογυριστή κλωτσιά. Έπειτα όμως επειδή είπαμε ότι ο Τσακ είναι μεγάλος, πήρε στην αγκαλιά του τον κλαψιάρη Άδωνη και τον κοίμησε με τα στοργικά φιλιά του. Ακόμη και σήμερα δεν έχει αποκαλυφθεί γιατί ο Τσακ Νόρις αγάπησε τόσο πολύ τον Άδωνη. Περνώντας τα χρόνια ο Άδωνις συσσώρευε όλο και περισσότερη ποσότητα μαλακίας στο μυαλό του γιατί αυτό τον βοηθούσε να αναπτύσει την ιδέα του στο μυαλό του. (Η μαλακία είναι μια θρεπτική ουσία που υπάρχει στα γαριδάκια και στα οστρακοειδή). 

Σύγχρονη ιστορία

 

 Το 1970 αποφάσισε να κάνει ιδιαίτερα στη φυσική και πηγε στη σχολή του μεγάλου Λιακόπουλου (μέγας επιστήμων του 20 αιώνα). Εκεί έμαθε πάρα πολλά πράγματα. Την ίδια χρονιά γνώρισε έναν αποτυχημένο τότε μπόξερ τον Λάπα. Ο Άδωνις γρήγορα κατάλαβε ότι ο Λάπας δεν ήταν τίποτα άλλο από την μετενσάρκωση του παλιού του αφέντη Καρατζαφέριου. Ευτυχισμένος αποφάσισε να του δώσει αυτό το όνομα που είχε και παλιά. Καρατζαφέριος, Άδωνης και ο ταβλαδόρος (που ονομαζόταν Πλεύρης γιατί του έλειπαν 3 πλευρά) αποφάσισαν να βάλουν μπροστά το σχέδιο του Άδωνη και έδωσαν όρκο ανευθυνότητας σε μια πλατεία βάζοντας τα χέρια το ένα πάνω στ' άλλο φωνάζοντας "Ζήτω ο μακάκας, ζήτω και εμείς". Μετά έφυγαν όλοι με τα πατίνια τους ο καθένας για το σπίτι του.
Τις επόμενες ημέρες άλλη μια συγκλονιστική γνωριμία έρχεται να δώσει δύναμη στον Άδωνη και το στόχο του. Ο Άδωνις γνωρίστηκε με το φούρναρη της γειτονιάς "Ψωμιάδη". Ε, όλοι ξέρουμε τι γίνεται όταν έρχονται σε επαφή δύο τέρατα μακακίας. Από εκείνη τη στιγμή, το όνειρο του Άδωνη θα πηγαίνει όλο και καλύτερα έως ότου ο Άδωνις ερωτευτεί για άλλη μια φορά τον διάσημο και πάμπλουτο rapper της εποχής Γιο-σάκη.


Ο πρώτος πλασιέ βιβλίων βουλευτής. Αδερφός του εξαίρετου Μαθηματικού Λεωνίδα Γεωργιάδη, επωμισθέντος του ρόλου του πλασιέ, μετά την είσοδο του πρωτοπλασιέ αδελφού του στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Ο μοναδικός καταγεγραμμένος άξιος αντίπαλος του Chuck Norris σε θέματα αρχαιοελληνικής κουλτούρας και μυστικών γυριστών κλωτσιών της Αρχαίας Ελλάδας.
H φωνή του χαρακτηριστικά εξοργιστική τρέπει σε άτακτον φυγή Τούρκους, κουμουνιστές, κρυφοαμερικάνους, μασόνους, βριλ, γκέι, εβραίους, αλβανούς, ιεχωβάδες, ρεϊβάδες, κουβάδες, ρουβάδες, εφοριακούς, παπαράτσι, δημοσίους υπαλλήλους, σκοπιανούς, γείτονες σκοπιανών, φίλους σκοπιανών, γαλότσες που κατασκευάζονται στα Σκόπια, όλους δηλαδή τους εχθρούς του γένους και της ορθοδοξίας.
Όταν γεννήθηκε ξεχώρισε για την απαστράπτουσα ομορφιά του. Τόση ήταν η ομορφιά του, που το 1632 ο ΕΛ ζωγράφος ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ σκάλισε την προτομή του (φώτο αριστερά). Παρέλειψε να πει ποιος από τους δύο είναι ο Άδωνης. ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!!Ο ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ σκάλισε τη σκηνή κατά την οποία η κυρία Βατίδου βάλει το τακούνι εις το πρόσωπο του κυρίου Κούγια.
Η άποψη αυτή υποστηρίζεται ακράδαντα από το ύψος του ανδροειδούς αγάλματος καθώς και από το γεγονός ότι εστί κερασφόρο(κερατάς). Επίσης στο δεξί χερι της βυζαρούς κυρίας Βατίδου παρατηρούμε κάποιο υπόδημα έτοιμο προς εκσφενδόνιση την ώρα που ο κύριος Κούγιας εκδηλώνει ζωηρή συμπεριφορά προς την πιστηηηή Πηνελόπη.
Νεαρός έκανε διάφορες τρέλες. Όταν έβγαλε δίπλωμα, ήθελε να αγοράσει το πρώτο του αυτοκίνητο, ένα Corolla AE86. Μετά το test drive όμως, η ζωή του άλλαξε για πάντα. Εγκεφαλικές κακώσεις του διέγνωσαν οι γιατροί, λόγω της πλάγιας κίνησης που εκτελούσε το όχημα, με τις αρχικές εκτιμήσεις να θέλουν να αναρρώνει σε 2 μήνες. Οι εκτιμήσεις αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.
Αργότερα, παντρεύτηκε την μα(ν)έστρα Ευγενία Μανωλίδου και τώρα ζουν ευτυχισμένοι, καθώς ο Άδωνης ουρλιάζει και εκτονώνεται στην βουλή, και η Ευγενία επιμορφώνει τον Ελληνικό λαό, μέσα από το ποιοτικό τηλεπαιχνίδι, "Η στιγμή της αλήθειας"...
Είναι επίσης γνωστός και ως "Μπουμπούκος". Φημολογείται πως πρόκειται για δίδυμο αδερφό του CATman πράγμα που η κοινή απολλώνια ομορφιά, το εξαίσιο τούτο τους και ο σαγηνευτικός τρόπος ομιλίας μοιάζουν να αποδεικνύουν. Εργάζονται και οι δύο άλλωστε πυρετωδώς για την αναβίωση του αρχαιοελληνικού θαύματος, ο μεν Άδωνις έχει αναλάβει το πνευματικό κομμάτι, ο δε Catμαν την αναπαράσταση μαχών κλπ. Τέλος, ο Άδωνις ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ επιβεβαίωσε, παρουσία 12.345 καμερών, τις φήμες που κυκλοφορούσαν για πιθανή συνεργασία του ιδίου και του ιερού αυτού τέρατος, του Γεωργίου Μπαμπινιώτη, με σκοπό τη συγγραφή ενός βιβλίου με τις 500 καλύτερες -γλωσσολογικά πάντα- παραλίες της Παλιάς Ζηλανδίας.
Το 1985 ο Andy Warhol παρακάλεσε τον Άδωνη για να ζωγραφίσει το πορτρέτο του . Το 2005 ο Άδωνις συναίνεσε.

frikipaideia.wikia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...