ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Παρωδία: Αννίτα Πάνια

Στην κατηγορία "Παρωδία" παρουσιάζονται οι "εγκυκλοπαιδικές" γνώσεις πάνω σε διάφορα θέματα, πρόσωπα ...και όχι μόνο, αλλά από την πλευρά της σάτιρας. Όλα τα άρθρα της συγκεκριμένης κατηγορίας προέρχονται από το σατιρικό site της "Φρικηπαίδεια". Συνεχίζουμε λοιπόν την "Παρωδία" με την παρουσιάστρια "Αννίτα Πάνια"...
  
Είναι μία από τις σημαντικότερες τηλεπαρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης ίσως πιο σημαντική και από την Ρούλα Κορομηλά! Παρουσίασε τις αξιόλογες και βραβευμένες με δεκαέξι Έμμυ εκπομπές , "Παρατράγουδα", "Αϋπνίες", "Je t'aime", "Χρυσό Κουφέτο", "Ζαμανφού". 


Καριέρα

Σπούδασε Γαλλική μπουρδολογία στο "Λε Νασιονάλ Κολέζ Ντε Παρί" εξού και η κλίση της στη Γαλλική γλώσσα καθώς επιλέγει Γαλλικές λέξεις για τους τίτλους των εκπομπών της, καθώς και χρησιμοποιεί πολύ συχνά τις λέξεις μαντάμ και μεσιέ όταν αναφέρεται στους άτυχους καλεσμένους της. Από τις εκπομπές τις έχουν περάσει σπουδαίες προσωπικότητες της τέχνης όπως η Σαντρέλα-Ξύστρα η Καρλότα ο Μίστερ μπούτια ενώ έχει δωρίσει στους τηλεθεατές της μέχρι τώρα 2.345 γούνες, 739 μίξερ, 556 σκούπες, 8058 περιποιήσεις προσώπου, και 16.548.398.87 σε μετρητά καθώς έχει βρει σύντροφο σε 17.876 άνδρες και 15.402 γυναίκες. Η Αννίτα Πάνια συνεχίζει μέχρι σήμερα τις εκπομπές της πάντα με τον ίδιο μοναδικό και ανεπανάληπτο σεβασμό πρός τους καλεσμένους της!  

Γάμος

Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Καρβέλα ο οποίος είναι απόγονος της γιαγιάς του Τιτανικού, αν και γι'αυτό υπήρχαν αμφιβολίες μέχρι που η γιαγιά στο τέλος της ταινίας έλυσε τα μαλλιά της και όλοι επιβεβαιώθηκαν. 

Βραβεία

Το 2008 η παγκόσμια καλλιτεχνική ακαδημία μουσικής και θεάτρου της απέμεινε το βραβείο καλής θέλησης για την προσφορά της στην τέχνη αναδεικνύοντας μέσα από τις εκπομπές της κολοσσιαία ταλέντα φωνητικής και υποκριτικής όπως ο Ταμπάκης, η Μαλάμω, η Λίλη, ο Βας-βας, η Ελισάβετ, ο Κάτμαν. 

Σε αυτές τις φωτογραφίες βλέπετε μερικά από τα ταλέντα που ανέδειξε η Πάνια στην ανεπανάληπτη τηλεοπτική της πορεία. Μια πορεία που έχει διάρκεια αιώνων.


 


Ο Μίστερ μπούτια ένας από τους σημαντικότερους καλεσμένους 


 


Η Λίλη, ένα από τα μεγάλα ταλέντα που ανέδειξε η Πάνια.



 

Η Ελισάβετ με την ανυπέρβλητη Λυρική φωνή της είναι αναμφίβολα η διάδοχος της Μαρίας Κάλλας



frikipaideia.wikia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...