ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Lady Gaga: κέρινα ομοιώματα

Αν τα κέρινα ομοιώματα προσφέρουν στους σταρ την αθανασία, τότε η Lady Gaga την κέρδισε 8 φορές, αφού στην περίπτωσή της, τόσα είναι τα κέρινα ομοιώματα που δημιουργήθηκαν!
Η εκκεντρική ποπ σταρ με το μοναδικό στιλ, που φορά από στολές βατράχου μέχρι κορμάκια Armani και από διαφανή φορέματα μέχρι ρούχα από κρέας, ενέπνευσε τους δημιουργούς των κέρινων ομοιωμάτων που δεν αναγκάστηκαν να επιλέξουν ένα από τα outfit της.

Το ομοίωμα της ποπ σταρ στη Νέα Υόρκη

Κάθε ομοίωμα της 24χρονης Lady Gaga βρίσκεται σε διαφορετικό Madame Tussauds μουσείο σε όλο τον κόσμο. Στο Madame Tussauds του Λονδίνου, το ομοίωμά της Gaga φοράει σύνολο Giorgio Armani Prive και ένα καπέλο σε σχήμα τηλεφώνου, δημιουργία του Philip Treacy, τα οποία είχε φορέσει στην εκπομπή «Friday Night with Jonathan Ross» το Μάρτιο. Τα υπόλοιπα αγάλματα βρίσκονται στη Νέα Υόρκη, το Λας Βέγκας, το Χόλιγουντ, το Άμστερνταμ, το Βερολίνο, τη Σανγκάη και το Χονγκ Κονγκ.

Το κέρινο ομοίωμα της Gaga στο Λας Βέγκας

Η διαδικασία μέχρι την ολοκλήρωση των ομοιωμάτων πραγματοποιήθηκε στο Merlin Studio του Λονδίνου, διήρκεσε τέσσερις μήνες και κόστισε 1,2 εκατ. λίρες.

 
Το ομοίωμά της στο Χόλιγουντ

























yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...