ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

HTT Plethore LC-750

Εκτός από τις κλασικές μάρκες που κατασκευάζουν υπεραυτοκίνητα, όπως Ferrari, Lamborghini, κ.λπ. υπάρχουν και άλλες άγνωστες στον περισσότερο κόσμο που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις πλέον γνωστές. Μία από αυτές είναι η καναδική εταιρεία HTT_Plethore, η οποία πέρυσι παρουσίασε στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, το LC-750, ένα εντυπωσιακό super car. Το συγκεκριμένο είναι εφοδιασμένο με έναν υπετροφοδοτούμενο κινητήρα V8 6.2 λίτρων που προέρχεται από την Corvette ZR1 και, όπως μπορεί κανείς να φανταστεί, προσφέρει... εκρηκτικές αποδόσεις.


Σύμφωνα με την εταιρεία, η επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα, έρχεται σε 3 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα μπορεί να αγγίξει σύμφωνα με τη μάρκα, ακόμα και τα… 400 χλμ./ώρα. Τα νούμερα αυτά οφείλονται και στο χαμηλό βάρος του αυτοκινήτου που είναι 1.150 κιλά, ιδιαίτερα χαμηλό για αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας. Από εκεί και πέρα, εντυπωσιάζει ο τρόπος που ανοίγουν οι πόρτες (προς τα πάνω) και φυσικά η σχεδίαση που πολλοί θα ζήλευαν.
Η εταιρεία έχει ανακοινώσει πως μπορεί να κατασκευάζει μόλις 12 κομμάτια τον χρόνο στην τιμή των 335.000 ευρώ. Αργότερα αναμένεται να κυκλοφορήσει και μία πιο γρήγορη έκδοση, η οποία θα αγγίζει τους 1.300 ίππους.
Δείτε το video με το εντυπωσιακό super car...


zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...