ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Άννα Βίσση: δεν κέρδισε τους θαυμαστές της με το "Αγάπη είναι εσύ"

Το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση "Αγάπη είναι εσύ" δεν έλαβε την αναμενόμενη ανταπόκριση από τους θαυμαστές της και δημιουργήθηκε ένα μικρό θέμα.
Η τραγουδίστρια μίλησε στο fanatics.gr για τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την κυκλοφορία του album "Κραυγή" και αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια για το νέο της κομμάτι.

"Τα διάβασα όλα όσα αισθανθήκατε στην αρχή, αλλά θα σας δικαιώσω και ξέρω ότι μου έχετε εμπιστοσύνη. Όταν κάνεις κάτι καινούριο που δεν το έχουν συνηθίσει κοστίζει, έχει έναν κίνδυνο, ένα ρίσκο να μην το καταλάβεις αμέσως.

Αν περάσουν 2-3 μήνες και το “Αγάπη Είναι Εσύ” δεν σας αρέσει, τότε τι να πω; Δεν έχουμε τα ίδια γούστα, που το αποκλείω. Πάντα σας πείθω στο τέλος. Είμαι πολύ περήφανη και για το κλιπ που έρχεται, θα δείτε και θα χαρείτε πολύ αλλά και για τον δίσκο αυτό. Για τα 10 τραγούδια".
Η Ελεονώρα Μελέτη, αμέσως μετά την προβολή του συγκεκριμένου video στην εκπομπή της, σχολίασε : "Ένιωσα και εγώ περίεργα στην αρχή. Αλλά πραγματικά πήγα και την είδα, την άκουσα και όσο το ακούς είναι ωραίο. Επίσης, οι στίχοι είναι αληθινοί. Όταν ξεκινάει με το τραγούδι αυτό γίνεται πανικός στο Αρένα. Είναι από τις πιο τολμηρές και είναι ανατρεπτική καλλιτέχνης, τολμάει και αυτό μ’ αρέσει πολύ".

Βέβαια, υπάρχει και το άλλο σενάριο, πως θα το ακούτε κατά παραγγελία και με το αζημίωτο 200 φορές κάθε μέρα από τα ραδιόφωνα και την τηλεόραση, που στο τέλος θα το λατρέψετε, θέλετε δεν θέλετε. Η τακτική αυτή μέχρι σήμερα δεν έχει αποτύχει ποτέ!
Δείτε τη δήλωση της Άννας Βίσση...  


zougla.gr

Σχόλιο Apoplanisis: Ας υπενθυμίσει κάποιος στην ερμηνεύτρια, πως το κοινό που κάποτε απευθύνονταν, μεγάλωσε λιγάκι (όπως και η ίδια και ας μην της φαίνεται) και όσο να 'ναι περιμένει κάτι το παραπάνω από αυτήν και όχι τα "φθηνά" τραγουδάκια που άκουγε όταν ήταν 16 και 17 χρονών. Η Άννα Βίσση μας έχει "δώσει" κατά το παρεθλόν υπέροχα τραγούδια και καλό θα ειναι να κάνει καλύτερες επιλογές στο μέλλον, από το να αναλώνεται σε αυτού του είδους τα τραγούδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...