ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Ζώδια

Διαβάστε τα Ζώδια για αυτή την εβδομάδα...









  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΚΡΙΟΣ

    Νιώθετε κουρασμένοι. Το περιβάλλον της δουλειάς είναι άκρως ανταγωνιστικό, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Ανεβάζετε τον πήχη ψηλά και ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις της καριέρας σας. Έχετε ταλέντα και οι γύρω σας το αναγνωρίζουν, αρκεί να γίνετε πιο συνεργατικοί. Ένας Ζυγός σάς έχει βάλει κάποιο φρένο, αλλά έχετε τη δύναμη να προσπεράσετε, αρκεί να είστε σίγουροι ότι θέλετε τη σχέση.

  • 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

    ΤΑΥΡΟΣ

    Έχετε επιλέξει αυτή την περίοδο να είστε πολύ συντροφικοί και περιποιητικοί με τους γύρω σας και αυτό ανεβάζει τις μετοχές σας. Μην κάνετε σκοτεινές σκέψεις και ζήλιες, γιατί αυτό δεν σας συμφέρει και σας
    χαλάει τη διάθεση και το κέφι. Η επικοινωνία σας με έναν Τοξότη μπορεί να μην είναι τόσο αθώα όσο νομίζετε και θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά πριν προχωρήσετε σε άλλο επίπεδο τη σχέση.

  • 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Πολλές υποχρεώσεις οικονομικές που αφορούν όμως περισσότερο οικογενειακά θέματα σας επιφορτίζουν αρκετά. Ένας Σκορπιός μέσα στη δουλειά σας με κάποιο τρόπο σάς ρίχνει τα βέλη του, αλλά επειδή είναι μυστικοπαθής, βοηθήστε τον εσείς να εκδηλωθεί. Ένας συνεργάτης σας που είχε φύγει από δίπλα σας τώρα θέλει να γυρίσει κοντά σας. Βάλτε όμως τους δικούς σας όρους για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι.

  • 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Υποδεχτείτε τη νέα χρονιά δυνατοί και χωρίς ενοχές για ό,τι δεν έχετε κάνει σωστό μέχρι τώρα. Παρόλο που είστε σε ανταγωνιστική φάση και ένας Αιγόκερως σας έχει βγει με κόκκινο, εσείς πρέπει να επιβληθείτε των καταστάσεων και να διαγράψετε άλλη πορεία. Στο χέρι σας είναι να αλλάξετε όσα σας ενοχλούν. Ένας Σκορπιός ερωτοτροπεί μαζί σας και μάλλον δεν θα μπορέσετε να του αντισταθείτε.

  • 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

    ΛΕΩΝ

    Η απελευθέρωση απ’ όλους και απ’ όλα είναι η ευχή που πρέπει να βάλετε όταν αλλάζει ο χρόνος. Μόνο αν αποδεσμευτείτε από τη βασιλική σας εικόνα θα λειτουργήσετε και θα κάνετε θαύματα. Ένας φιλόδοξος Αιγόκερως σάς έχει αναλάβει και σας δείχνει πώς να ανεβάσετε τον πήχη ψηλά. Εάν δεν σας ενδιαφέρει,
    μην παρασυρθείτε γιατί θα είναι δύσκολο να χαλάσετε τη σχέση.

  • 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Οι ασχολίες του σπιτιού σάς έχουν απορροφήσει όλη την ενέργεια, αφού το μικρόβιο της τελειότητας δεν σας αφήνει να ησυχάσετε. Ευτυχώς ένα μικρό ταξίδι ή μια βαθιά επικοινωνία και κυρίως με έναν Σκορπιό σάς κάνει να νιώθετε πιο ανάλαφροι και χωρίς άγχος. Κάποιες δυσκολίες στα οικονομικά σάς κάνουν να αλλάξετε πορεία και στάση απέναντι στις αγορές σας και γενικά στη διαχείριση των χρημάτων σας.

  • 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΖΥΓΟΣ

    Μια μικρή ένταση με την οικογένειά σας μπορεί να σας κάνει να βγάλετε θυμό, γιατί πιστεύετε ότι έχετε εγκλωβιστεί από τις πολλές υποχρεώσεις. Για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες, από τη νέα χρονιά και μετά  πρέπει να έχετε θετική πνευματική στάση σε όλα. Έτσι βάζετε έναν οδοστρωτήρα στη ζωή σας που σας βγάζει από τα μεγάλα προβλήματα. Ένα χέρι βοηθείας από έναν Σκορπιό σάς ανακουφίζει.

  • 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Η Αφροδίτη συνεχίζει να σας δίνει τη λάμψη της. Έχετε ακόμα ευκαιρία να δείξετε τα συναισθήματά σας σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και είναι σίγουρο ότι θα ανταποκριθεί. Στις 30 και 31/12 θα  προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας και αν είναι Ιχθύς έχετε πιθανότητες να τα καταφέρετε. Τα οικονομικά σάς ενδιαφέρουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά και κάνετε κινήσεις για σωστή διαχείριση.

  • 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Ο Ερμής είναι ακόμη στον Τοξότη και στις 30/12 που θα σταματήσει να είναι ανάδρομος θα βελτιώσει πιο πολύ τη ζωή σας. Κάποιες αναβολές σάς είχαν κουράσει. Η πρώτη ημέρα του χρόνου γίνεται με Σελήνη στον Τοξότη, οπότε θα είστε αρκετά ενδυναμωμένοι, αισιόδοξοι και τυχεροί. Φροντίστε να ξεφαντώσετε, αλλά και να παίξετε τυχερά παιχνίδια γιατί θα έχετε τύχη, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.

  • 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Ο Ήλιος, ο Άρης, ο Πλούτωνας και η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω όλα αυτά θα λειτουργήσουν σαν μια συμφωνική ορχήστρα στις 4/1, όπου εκεί θα γίνει η Έκλειψη και θα σας φέρει αντιμέτωπους με μια πραγματικότητα που είναι αναγκαία να τη δείτε καθώς θα πάρετε δύναμη να κάνετε μια καινούρια αρχή στη ζωή σας και να θέσετε νέα όρια στον εαυτό σας αλλά και στους άλλους. Πάντως επειδή μεγαλώνει πολύ η προσωπική σας δύναμη μπορεί να πάρετε και κάποιες αποφάσεις πολύ εξτρίμ για την προσωπικότητά σας. Ένας Σκορπιός σάς στηρίζει στην καριέρα σας, αλλά υπάρχει και ένα μυστικό ενδιαφέρον από την πλευρά του.

  • 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Η νέα χρονιά θα σας βρει κουρασμένους και παρόλο που έχετε ανάγκη να απομονωθείτε, θα υπερισχύσει το ένστικτο της κοινωνικότητας και δεν θα αρνηθείτε κάποιες προτάσεις. Γενικά σκέφτεστε πολύ αυτή την περίοδο και τις πιο πολλές ιδέες σας τις μοιράζεστε με φιλικό σας πρόσωπο και κυρίως με έναν Τοξότη. Ένα ξαφνικό κέρδος που μπορεί να προέλθει από τη συνεργασία σας με έναν Ιχθύ θα σας ανακουφίσει.

  • 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

    ΙΧΘΥΕΣ

    Μέσα στο πάθος ζείτε τις τελευταίες ημέρες του χρόνου και αυτό ίσως το χρωστάτε και σε έναν Σκορπιό. Αναζητάτε άλλα πράγματα από εδώ και πέρα στη ζωή σας. Σίγουρα σας έχει επηρεάσει το πέρασμα του Δία που σας υπενθύμισε πράγματα που ίσως είχατε ξεχάσει, όπως την αισιοδοξία, τη χαρά και την επέκταση σε όλα τα καλλιτεχνικά θέματα που σας ενδιαφέρουν πολύ. Η εύνοιά σας πάντως συνεχίζετε.

Από την Μπέλλα Κυδωνάκη


yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...