ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Ζώδια

Διαβάστε τα Ζώδια για αυτή την εβδομάδα...







  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΚΡΙΟΣ

    Οι φιλοδοξίες σας βγαίνουν στην επιφάνεια και μπορεί να φτάσουν σε σημείο να σας τυραννούν. Κυρίως αν σχετίζεστε και με έναν Αιγόκερω, ο οποίος σας θυμίζει συνεχώς τι πρέπει να κάνετε για να σας εκτιμούν οι γύρω σας. Μαζί με τις φιλοδοξίες σας που ανεβαίνουν, δυσκολεύει και η επαγγελματική αρένα, γιατί πολλές φορές για σας τα πράγματα είναι ή άσπρα ή μαύρα, δεν υπάρχει άλλη διαβάθμιση. Γι' αυτό θεωρείστε μερικές φορές υπερβολικοί αλλά και πρωτοπόροι. Ο παθιασμένος έρωτάς σας για έναν Σκορπιό παραμένει κρυφός, αλλά είναι φωτιά που σας καίει.


  • 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

    ΤΑΥΡΟΣ

    Κάνετε συνεργασίες και επαφές και δείχνετε ότι θέλετε να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο. Είναι καλή περίοδος για να συντονιστείτε με θετική ενέργεια. Η απόφαση για γάμο με έναν Σκορπιό παραμένει και σας δραστηριοποιεί να κάνετε γρήγορες κινήσεις. Ένας Τοξότης καταλαβαίνετε ότι είναι ο δάσκαλός σας σε πολλά επίπεδα και εκεί που λέτε να τον εγκαταλείψετε, έρχεται και πάλι στη ζωή σας και σας αναστατώνει.


  • 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Η Έκλειψη στις 21/12 γίνεται στον άξονά σας και επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες. Σίγουρα θα βγουν αλήθειες στην επιφάνεια που θα σας ταρακουνήσουν. Ή θα χωρίσετε με μια σχέση
    εξαιτίας αυτών των αποκαλύψεων ή θα γίνει η σχέση πιο ουσιαστική. Ένας Αιγόκερως μπορεί να σας κοντράρει σε θέματα δουλειάς. Η ευελιξία και το μυαλό σας μπορούν να καταφέρουν τα πάντα.


    • 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ
      ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    • Η Έκλειψη σας επηρεάζει και κυρίως όσους έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες. Οικογενειακά και  επαγγελματικά θέματα θα πρέπει να τα λύσετε άμεσα και θα χρειαστείτε σωστή καθοδήγηση για να μη σας παρασύρει το συναίσθημά σας. Μια νέα σχέση εμφανίζεται στη ζωή σας με ένα Ταύρο, Σκορπιό ή Παρθένο και ευτυχώς είναι συνδυασμοί που κουμπώνουν στην ψυχοσύνθεσή σας και δένουν ευνοϊκά μαζί σας.


    • 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

      ΛΕΩΝ

      Το ερωτικό στοιχείο είναι έντονο και σας καθορίζει αυτή την περίοδο. Αλλαγές και πάθος στις υποθέσεις σας και κυρίως με Τοξότη και Αιγόκερω. Το σπίτι σας αυτή την περίοδο είναι ανοικτό για όλους τους
      φίλους σας, γι’ αυτό προσπαθείτε να έχετε ένα όμορφο και ευχάριστο περιβάλλον. Ένα ταξίδι που σχεδιάζατε εδώ και καιρό στο εξωτερικό μπορεί να αναβληθεί ξαφνικά. Νομικά θέματα που έχετε με ένα ακίνητο, κοντά στο νερό, θα σας απασχολήσουν αρκετά αλλά τελικά θα τα λύσετε εύκολα.


    • 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

      ΠΑΡΘΕΝΟΣ

      Νιώθετε μεγάλη αναστάτωση και ένταση κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο. Κρατήστε την ψυχραιμία σας. Αν σχετίζεστε με Δίδυμο, Τοξότη και Ιχθύ θα εντοπίσετε ότι έχετε πρόβλημα στην επικοινωνία σας. Καλύτερα να μην αναλύετε πολύ τα πράγματα γιατί δεν σας κάνει καλό. Ένας Καρκίνος είναι η θετική επιρροή στη ζωή σας. Η καριέρα σας αρχίζει και βελτιώνεται αρκετά.


    • 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

      ΖΥΓΟΣ

      Οικογενειακά θέματα σας απασχολούν και πρέπει να τα λύσετε επί τόπου και όχι να τα αφήνετε να αφαιρούν από εσάς σημαντική ενέργεια. Το σίγουρο είναι ότι με έναν Αιγόκερω θα αναστατωθείτε και θα περάσετε μια σοβαρή κρίση μαζί του, επειδή δεν είστε ξεκάθαροι τι ακριβώς θέλετε. Νιώθετε πίεση και οτιδήποτε αναλαμβάνετε σας δημιουργεί βάρος. Τα οικονομικά σας δείχνουν μια μικρή βελτίωση.
      Προσπαθήστε να είστε σε κίνηση και δράση και θα νοιώσετε καλύτερα.


    • 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

      ΣΚΟΡΠΙΟΣ

      Η Αφροδίτη σας δίνει την άνεση και τη χαρά και νιώθετε ήδη πολύ καλύτερα. Δώστε χρόνο στη σχέση σας και μην προσπαθείτε να τα ελέγχετε όλα. Το καλύτερο απ’ όλα είναι να απελευθερωθείτε και να κινηθείτε
      πιο άνετα σε όλους τους τομείς.Ένα επαγγελματικό άνοιγμα θα σας δώσει μεγάλη σιγουριά. Πάντως έχουν μεγαλώσει οι φιλοδοξίες σας και μερικά πράγματα τα βλέπετε αφ’ υψηλού.Αν σχετίζεστε με Υδροχόο θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με αυτά που σας λέει, γιατί μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση.


    • 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

      ΤΟΞΟΤΗΣ

      Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα επηρεαστείτε άμεσα από την Έκλειψη που γίνεται στον άξονά σας. Ο εκνευρισμός και οι απαιτήσεις σας μπορεί να είναι υπερβολικές και ίσως αναγκαστείτε από την πίεση και τα νεύρα που νιώθετε να μιλήσετε έξω από τα δόντια ή να σπρώξετε τα πράγματα και τις καταστάσεις εναντίον σας. Κυρίως αν σχετίζεστε με άτομα που είναι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες. Το καλό είναι ότι κινείστε πιο συντονισμένα σε σχέση με τις ανάγκες σας και έτσι με κάποιον τρόπο
      θα φτιάξετε τα οικονομικά σας. Το δυνατό σας σημείο είναι η αισιοδοξία και δεν πρέπει να τη χάσετε.


    • 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

      ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

      Σας επηρεάζει κι εσάς λίγο η Έκλειψη που γίνεται στις 21/12 και κυρίως τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες. Ευτυχώς τα καταφέρνετε και δεν κάνετε υπερβολές. Θα πρέπει να κλείσετε τα αφτιά σας στις φήμες που ίσως ακουστούν για σας ή για άλλα άτομα και να δείξετε χαρακτήρα και ωριμότητα για να μην επηρεαστείτε αρνητικά. Ένας Σκορπιός είναι δίπλα σας και σας δείχνει το ενδιαφέρον του. Μπορεί να έχει φιλική στάση απέναντί σας αλλά και αυτό για αρχή το χρειάζεστε. Ένα μικρό ταξιδάκι με άτομα της οικογένειάς σας θα σας χαλαρώσει.


    • 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

      ΥΔΡΟΧΟΟΣ

      Νιώθετε περίεργα, αφού είστε υποχρεωμένοι αυτή την περίοδο να πετάξετε τη στολή της επανάστασης
      και να κάνετε πιο συμβατικά πράγματα, τα οποία θεωρείτε βαρετά, αλλά βλέπετε ότι είναι αναγκαία. Μην αναβάλλετε πράγματα γιατί μετά θα χρειαστείτε περισσότερη δουλειά. Αν σχετίζεστε με Σκορπιό, το πάθος μπορεί να φουντώσει. Χρειάζεται όμως να κρατάτε αποστάσεις για να έχετε ισορροπία.



    • 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

      ΙΧΘΥΕΣ

      Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες θα έχετε μεταβολές στα σχέδιά σας και θα δείτε αλήθειες που δεν τις είχατε αντιληφθεί. Οι σχέσεις σας μπορεί να είναι λίγο ρευστές και περίεργες και να μη νιώθετε καμία
      σταθερότητα. Αλλά ευτυχώς που ξεγλιστράτε εύκολα απ’ όλες τις κακοτοπιές κι αν παραδεχτείτε κιόλας κάποιες αλήθειες για τον εαυτό σας, τότε θα επιβιώσετε χωρίς κανένα πρόβλημα. Από την άλλη, όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα οργανώσετε πολύ καλύτερα τη δουλειά σας, γιατί θα έχετε τη βοήθεια κάποιου φίλου ή συγγενικού προσώπου.


    Από την Μπέλλα Κυδωνάκη


yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...