ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Ζώδια

Διαβάστε τα Ζώδια για αυτή την εβδομάδα...








  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΚΡΙΟΣ

    Έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε και να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Η καριέρα σάς ζορίζει, γιατί πρέπει να αποδείξετε πράγματα που σας φαίνονται υπερβολικά. Ο Σκορπιός θα ξαναμπεί στη ζωή σας και θα σας βάλει πάλι σε βαθιές καταστάσεις. Για να επιβιώσετε μέσα στις σχέσεις σας πρέπει να γίνετε πιο  συνεργατικοί. Ακόμα και τις λέξεις χρειάζεται να προσέχετε γιατί μπορεί να παρεξηγηθείτε.

  • 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

    ΤΑΥΡΟΣ

    Νιώθετε σιγουριά ότι μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Με τη βοήθεια φίλων θα περάσετε καλά. Κυρίως ένας Τοξότης θα σας στηρίξει με την ευελιξία του και τις γνώσεις του και θα μπορέσετε να διεκδικήσετε όσα πρέπει από τους συνεργάτες σας. Επειδή σας αρέσει η σταθερότητα, σίγουρα είναι η περίοδος που θα αποφασίσετε να προχωρήσετε σε γάμο ή συμβίωση, κάτι που έχετε δουλέψει πάρα πολύ. Ένα νομικό αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει και μπορεί να έχετε και κάποια επιστροφή χρημάτων. 


  • 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Ξοδεύετε την ενέργειά σας για τους άλλους και αυτό σας εξαντλεί. Μην αφήνετε τους άλλους να σας κάνουν κουμάντο. Το κομμάτι της εργασίας σας είναι αυτό που σας μπερδεύει και θα πρέπει να βάλετε τη λογική σας για να κάνετε τις σωστές κινήσεις. Ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως έχουν μπει για τα καλά στη ζωή σας. Φίλοι με καλλιτεχνικές ανησυχίες θα σας ξεσηκώσουν να κάνετε τρέλες. Τα οικονομικά σας είναι σε καλή κατεύθυνση αρκεί να μην το παρακάνετε. 


  • 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Γίνεστε ανταγωνιστικοί και έχετε απαίτηση να σας αναγνωρίσουν αυτά που κάνετε οι στενές σας σχέσεις.
    Κρατήστε χαμηλούς τόνους γιατί μπορεί να χαλάσετε κάποια καλή συνεργασία. Δεν είναι πάντως η κατάλληλη εποχή για να διαπραγματευτείτε οικονομικές συμφωνίες κυρίως με τράπεζες, Εφορία αλλά και με συνεργάτες, γιατί θα γίνουν λάθη. Μέσα στη δουλειά σας υπάρχει ένα πρόσωπο που ενδιαφέρετε αλλά υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου που μπορεί να σας μπερδεύει. Βοηθήστε το να ανοιχτεί. 

  • 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

    ΛΕΩΝ

    Εκεί που λέτε ότι κάτι πάει να γίνει, εκεί χαλάει το σχέδιό σας και μένετε μετέωροι. Κυρίως όσοι συνεργάζεστε με έναν Αιγόκερω, ο οποίος δεν σας ανοίγει τα χαρτιά του. Μάλλον χρειάζεται να γίνετε ακόμα πιο δραστήριοι για να τα καταφέρετε χωρίς να στηρίζεστε σε άλλους. Ένα γλυκό ψαράκι μπορεί να σας γοητεύει, αλλά νιώθετε ότι δεν καταλαβαίνετε απόλυτα αυτό που θέλει να σας πει. Καλό είναι να χρησιμοποιήσετε και λίγο τη φαντασία σας.


  • 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Καλή περίοδος για να ξεκινήσετε συνεργασίες και νέα πράγματα. Γενικά, θα οργανώσετε καλύτερα τη
    ζωή σας πάνω σε πρακτικά θέματα, αρκεί να μην παρασυρθείτε από τις ιδέες ενός Τοξότη και βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Ίσως οι ελεύθεροι να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο και να νιώσετε ότι είναι το άλλο σας μισό. Επαγγελματικά έχετε στήριξη και αποδοχή κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.


  • 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΖΥΓΟΣ

    Είναι μια περίοδος που θα χρειαστεί να αποδείξετε περισσότερα απ’ αυτά που είστε και κυρίως μέσα στην οικογένειά σας. Μην αφήνετε τις ενοχές να σας κουμαντάρουν, γιατί δεν παίρνετε σωστές αποφάσεις.
    Εσείς να κάνετε αυτό που μπορείτε και τίποτε παραπάνω. Ο Κρόνος που είναι στο ζώδιό σας θα σας φέρει και κάποια καλά πράγματα, γιατί θα ξεκαθαρίσετε τι σας συμφέρει και τι όχι.


  • 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Η Αφροδίτη που ξαναμπήκε στο ζώδιό σας θα σας φέρει καλά νέα. Κυρίως αυτό θα ξεκινήσει από εσάς, καθώς θα νιώσετε πιο αισιόδοξοι και σίγουροι για τον εαυτό σας. Έτσι θα έχετε τη δύναμη να υπερασπίσετε
    περισσότερο τον εαυτό σας απέναντι σε μια δύσκολη σχέση που μπορεί να έχετε με έναν Υδροχόο. Ευτυχώς τα οικονομικά σας δεν σας προδίδουν, αλλά κι εσείς έχετε γίνει αρκετά συνετοί. Η ιδέα ενός παιδιού μπορεί να σας ενθουσιάσει και κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο είσαστε σε φάση μεγάλης γονιμότητας.


  • 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Συνεχίζετε να προσπαθείτε περισσότερο από τις δυνάμεις σας. Επειδή από τη φύση σας είστε αισιόδοξοι, καλά θα κάνετε να μην παραγίνετε ρεαλιστές γιατί θα χάσετε σοβαρό κομμάτι του εαυτού σας. Βάλτε νέους στόχους και οραματιστείτε τους θετικά. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να κάνετε κινήσεις που σας  απελευθερώνουν και όχι να σας εγκλωβίζουν, γιατί η ελευθερία είναι το πολύτιμο αγαθό σας. Γι’ αυτό, αν έχετε μια κρυφή σχέση που σας καταπιέζει, βάλτε τα όριά σας. Θα πάρετε κάποια χρήματα από έναν  συγγενή τα οποία θα σας βγάλουν από μικρά αδιέξοδα.





  • 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Τρεις πλανήτες στον Αιγόκερω, ο Άρης, ο Ερμής και ο Πλούτωνας, σας δραστηριοποιούν περισσότερο από παλιά. Ο Ερμής στο ζώδιό σας θα μείνει μέχρι και τις 18/12. Από τις 10/12 μέχρι και τις 29/12 θα είναι ανάδρομος. Αυτό σημαίνει, τουλάχιστον για όσους έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, ότι θα πρέπει να προσπαθήσετε να κλείσετε υποθέσεις που αφορούν την προηγούμενη περίοδο: οικονομικές υποχρεώσεις, συμβόλαια, συμφωνίες αλλά και συζητήσεις που είχαν μείνει στη μέση πρέπει να κλείσουν και να βρεθούν λύσεις που σας ανακουφίζουν.


  • 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Μάλλον θα κινήσετε τα νήματα από το παρασκήνιο. Τουλάχιστον οι σκέψεις σας θα είναι πολύ σοβαρές
    και υπεύθυνες. Κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά, γιατί σας το υπαγορεύει το ένστικτό σας. Η διάθεσή σας να βοηθήσετε αδύναμα άτομα τώρα θα αυξηθεί. Από την άλλη χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με τις σχέσεις σας, γιατί θα σας βγει μια ξαφνική ζήλια και κτητικότητα που μπορεί να τρομάξει τον σύντροφό σας.
    Πάντως, είναι η περίοδος που έχετε έντονη επιθυμία να περάσετε καλά και να το ρίξετε έξω.



  • 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

    ΙΧΘΥΕΣ

    Ο Δίας σας πριμοδοτεί με την καλή του ενέργεια και κυρίως τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Στις 12 και 13/12 θα έχετε τη μεγαλύτερη εύνοια και θα κλείσετε κάτι καλό που προσπαθούσατε εδώ και καιρό. Ένας Ζυγός που σχετίζεστε μαζί του ξαφνικά θα έχει υπερβολικές απαιτήσεις από εσάς ή θα σας κρίνει πιο εύκολα από παλιά. Εσείς μπορείτε με το συναίσθημά σας να γιατρέψετε τις ανασφάλειές του.

Από την Μπέλλα Κυδωνάκη




yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...