ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

"Η μυστική ζωή των μεγάλων σκηνοθετών"

Τους σκηνοθέτες του κινηματογράφου τους έχουν συγκρίνει με θεούς και τους έχουν παραλληλίσει με σεφ, διοικητές και ηδονοβλεψίες. Από δεσποτικούς τυράννους σαν το Σεσίλ Ντε Μιλ, μέχρι κοινωνικούς επαναστάτες  σαν τον Σπάικ Λι, είχαν πάντα μία τάση να τρομοκρατούν τους κατωτέρους τους, να τσακώνονται με τους ανταγωνιστές τους και να προκαλούν πονοκέφαλο στις εταιρίες. Υπάρχουν πολλές θρυλικές ιστορίες γι' αυτούς και αρκετές από αυτές είναι αληθινές. Ο Ρόμπερτ Σνάκενμπεργκ κατέγραψε όσες δεν μάθαμε ποτέ μέχρι σήμερα.


Γιατί ο Τσάρλι Τσάπλιν αρνιόταν να κάνει μπάνιο για εβδομάδες;
"…Στο απόγειο της δημοτικότητάς του ο Τσάρλι Τσάπλιν ήταν ο πιο διάσημος άνθρωπος στον κόσμο, παρά την ανύπαρκτη προσωπική του καθαριότητα και την αποκρουστική μυρωδιά του…".

Είναι αλήθεια ότι ο Άλφρεντ Χίτσκοκ δεν είχε αφαλό;
"...Ο μάστορας της αγωνίας τρόμαζε τις ηθοποιούς σηκώνοντας το πουκάμισό του και επιδεικνύοντας τη χωρίς αφαλό κοιλιά του..".

Γιατί ο Μάρτιν Σκορσέζε έφτασε στα 49 κιλά;
"… Ο Μάρτιν Σκορσέζε κατάλαβε ότι είχε θέμα με την κοκαΐνη όταν μπήκε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης με βάρος 49 κιλά και με αίμα να τρέχει από τα μάτια του…".

Έχει όντως καταψυχθεί το σώμα του Γουόλτ Ντίσνεϊ;
"Ο τόπος ταφής του Γουόλτ Ντίσνεϊ δεν είναι γνωστός, όμως οι φήμες λένε ότι έχει διατηρηθεί σε κρυογονική κατάσταση κάτω από τους "Πειρατές της Καραϊβικής" στην Ντίσνεϊλαντ".

Γιατί ο Φράνσις Φορντ Κόπολα σκηνοθέτησε ένα 3-D πορνό;
"Ο Κόπολα έχει σκηνοθετήσει πολλά αριστουργήματα — λίγοι όμως έχουν δει το τρισδιάστατο soft πορνό "The Bellboy and the Playgirls"".

Είναι αλήθεια ότι ο Πέδρο Αλμοδόβαρ φορούσε περούκα στα νιάτα του;
"... Στα νιάτα του ο Πέδρο Αλμοδόβαρ φορούσε περούκα και έβαζε μαύρο eyeliner και διχτυωτά καλσόν ως τραγουδιστής ενός punk-rock group".

Πόσες νευρώσεις έχει ο Γούντι Άλεν;
"...Μία από τις πολλές νευρώσεις του Γούντι Άλεν είναι ο φόβος για τα έντομα. Για να μην τον τσιμπήσουν φοράει ακόμη και μελισσοκομική μάσκα".

Γιατί τσακώθηκε ο Ρόμαν Πολάνσκι με τη Φέι Ντάναγουέϊ;
"Κάποτε η κατάσταση μεταξύ του Ρόμαν Πολάνσκι και της Φέι Ντάναγουεϊ, ξέφυγε από κάθε έλεγχο και η ηθοποιός του πέταξε κατάμουτρα ένα ποτήρι με ούρα".


Πώς χαλαρώνει ο Ντέιβιντ Λιντς;
"Ο Ντέιβιντ Λιντς χαλαρώνει τεμαχίζοντας γάτες, ποντίκια, ψάρια και κότες. Αφού πρώτα κόψει τα πτώματα σε κομματάκια, τα φωτογραφίζει και εκθέτει τα τερατώδη αποτελέσματα".


"Η Μυστική Ζωή των Μεγάλων Σκηνοθετών", του Ρόμπερτ Σνάκενμπεργκ, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις "ΑΙΩΡΑ".

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...