ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Παρωδία: Βασίλης Καρράς

Η κατηγορία "Παρωδία" έκανε την εμφάνισή της λίγες μέρες πριν (05/11)! Σε αυτή την κατηγορία, όπως έχουμε προαναγγείλει, θα παρουσιάζονται οι "εγκυκλοπαιδικές" γνώσεις πάνω σε διάφορα θέματα,πρόσωπα ...και όχι μόνο, αλλά από την πλευρά της σάτιρας.
Όλα τα άρθρα της συγκεριμένης κατηγορίας προέρχονται από το σατιρικό site "frikipaideia.wikia.com". Συνεχίζουμε λοιπόν αυτή την "Παρωδία" με τον λαϊκό τραγουδιστή "Βασίλη Καρρά"...

“Σπάει η φωνή του σίδερα (αλλά και παράθυρα, βάζα, καθρέφτες κ.α.)!”


ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Γεννήθηκε στο ΚΑΡΑτουλα Ν. Ηλείας, σε ηλικία 2 ετών. Φάνηκε από νωρίς ότι είχε κλίση στο λαϊκό τραγούδι. 
Από μικρός όμως, είχε πρόβλημα στην ορθογραφία, κάνοντας τραγικά λάθη, π.χ στο ίδιο του το όνομα. Για την ακρίβεια, έγραφε Βασσήλλεις Καρρράς.
Έμεινε 10 χρόνια στην Α' Δημοτικού, 33 χρόνια στην Β' Δημοτικού, 11 χρόνια στην Δ' Δημοτικού και 17 χρόνια στην Α' Γυμνασίου-μην το πείτε σε κανέναν-λόγω απουσιών επειδή έκλανε συνέχεια μέσα στην τάξη, έχοντας πριν καταναλώσει 5 πιάτα γίγαντες!!!.
Και έλεγε πάντα την ίδια δικαιολογία: <<Αχ, πάτησα ένα βατραχάκι>>.
Αφού στο πτυχίο του αναγράφεται " Αιέν αχρηστεύειν ". Λέγεται από πολλούς ότι αμέσως μετά την απονομή του πτυχίου, τον έπιασε κόψιμο και σκουπίστηκε με τσουκνίδες και βέβαια, με το πτυχίο του.

Εργάστηκε αρχικά ως τσοπάνης, έπειτα ως χαβουζιέρης και τελικά έγινε τραγουδιστής-που λέει ο λόγος-και μας σπάει τα τύμπανα.
Μιλά άπταιστα greeklish, greutsch, ουγκαντικά και αλαμπουρνέζικα. Είναι τόσο ευφυής γι' αυτό και από μικρό, τον φώναζαν Αϊ-Στάνη.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, η ευφυία του Βασίλη Καρρά, οφείλεται στο γεγονός, σύμφωνα με το οποίο, όταν ήταν 5 ετών, του έβαζαν στο μπιμπερό ουίσκι, μπύρα, κρασί και τσιτσιμπύρα (μπύρα με κρέας-τσιτσί λέγεται το κρέας στην μαγουλαιική διάλεκτο). Μάλιστα στο λεξικό, υπάρχουν λέξεις με το επίθετο του αοιδού, όπως ΚΑΡΑμπίνα, ΚΑΡΑμούζα, ΚΑΡΑτε, ΚΑΡΑβλαχος, ΚΑΡΑβι, ΚΑΡΑγκούνα, ΚΑΡΑμέλα, ΚΑΡΑγκιόζης και άλλα.
Αγαπημένο του φαγητό είναι η μπομπότα και οι κουραμπιέδες, ενώ αγαπημένο του ποτό η γρανίτα, η οποία παράγεται στις γράνες των Γυφτοκαρατουλαίων.
Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με το πορδόσφαιρο. 

ΣΟΥΞΕ

Επειδή μας είναι δύσκολο να μετρήσουμε όλα τα έργα αυτού του μεγάλου καλλιτέχνη, αναφέρουμε όσα θυμόμαστε αυτή τη στιγμή ΓΥΡΙΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΚΙ ΑΛΗΤΙΣΣΑ!
ΑΠΟΡΩ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΥΨΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΣ!
ΠΟΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΑΠΙΕΜΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!
MΕ ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΧΑΘΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
ΣΙΓΑΑΑΑΑΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΤΑ ΔΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!
ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
και άλλες πολλές μπούρδες.
Πρέπει να προσθέσουμε και το τραγούδι που έδωσε νέα ερμηνεία στα φυσικά φαινόμενα. Μετά τις αστραπές και τις βροχές, ήρθε και το φαινόμενο Καρράς.
(Σημείωση: Όλα τα τραγούδια ακολουθούνται από το χαρακτηριστικό "χεεεεεεεεεε!", δηλαδή έναν δυνατό βραχνά, δηλαδή μια αναρρόφηση πιθανότατα από τα τσιγάρα που κάνει για να αντέχει να τραγουδάει τα τραγούδια του.Είναι λογικό επομένως έξω από τα νυχτερινά κέντρα που τραγουδάει, να περιμένουν 2 έως 3 ασθενοφόρα.Είναι και φορές που οι θαμμώνες κουβαλούν μαζί τους σπρέι κατά του άσθματος ή αεροζόλ, για ν΄αποφευχθούν οι συνέπειες από το "χεεεεεεεεεε"!)
Επίσης είναι ο άνθρωπος που λάνσαρε τη μόδα που θέλει τα βίντεοκλιπ να δείχνουν τον τραγουδιστή να τραγουδάει και από πίσω να έχει γκρεμίλες, φαράγγια, χαράδρες, ωκεανούς, βουνά, λιβάδια, ζώα, βόθρους και γράνες. Είναι ο πρώτος τραγουδιστής που έκανε βίντεοκλιπ την <<ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ>>. Αυτό κι αν είναι πρωτοπορία! Μάλιστα τα CD του παίζουν και στα Play Station 1, 2, 3 σε Atari αλλά και σε Nintendo. 
frikipaideia.wikia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...