ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Ζώδια

Διαβάστε τα Ζώδια για αυτή την εβδομάδα...









  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΚΡΙΟΣ

    Μια χαρά τα καταφέρνετε. Παρόλο που έχετε επωμιστεί με μεγάλες ευθύνες, ανταποκρίνεστε αντάξια. Το μυστικό είναι ότι υπάρχει διάθεση από την πλευρά σας να εμπιστευτείτε και να συνεργαστείτε με
    τους γύρω σας. Ο Παρθένος, που έχει μπει στη ζωή σας, κάνει τα πάντα για να σας πλησιάσει, καθώς φοβάται την απόρριψή σας και προσπαθεί να σας προσεγγίσει χωρίς να εκτεθεί. Βοηθήστε και εσείς με την συμπεριφορά σας για να είστε επιτέλους μαζί!



  • 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

    ΤΑΥΡΟΣ

    Είναι η περίοδος που θα κάνετε πράγματα. Υπάρχει όμως ένα στενό μαρκάρισμα από έναν Τοξότη και εκεί τα χάνετε τελείως και δεν ξέρετε τι να κάνετε. Χρειάζεται να απελευθερωθείτε για να κάνετε πράγματα που δεν είναι μέσα στο τυπικό σας στυλ. Η ζωή χρειάζεται και λίγη τρέλα για να περάσετε καλά. Αν ένας ρομαντικός Ζυγός σάς κάνει πρόταση γάμου, δεν χρειάζεται να το πολυσκεφτείτε αφού ταιριάζετε.
    Τα οικονομικά σας πάνε καλά και αυτό σας κάνει και νοιώθετε ασφαλείς. Προσοχή στις εντάσεις στη δουλειά!



  • 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Αναλώνεστε με τις υποθέσεις των άλλων και έχετε ξεχάσει τον εαυτό σας. Χρειάζεται λοιπόν να ξαναμαζευτείτε για να δείτε τι μπορείτε να κάνετε στον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς εκεί τα πράγματα μία είναι καλά και μία όχι. Όλο αυτό σας τρελαίνει, γιατί διχάζεστε υπερβολικά και χάνετε τον έλεγχο. Στα ερωτικά σας τα πάτε πολύ καλά, αφού έχετε την ευελιξία να ξεγλιστράτε και να φλερτάρετε. Αν σχετίζεστε με Παρθένο, Τοξότη και Ιχθύ φροντίστε να μην τα χαλάσετε, γιατί θα έχετε πολλά νεύρα και μπορεί να γίνουν λάθη.


  • 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Είστε στα πάνω σας, αφού έχετε βάλει κατά κάποιον τρόπο όλα τα θέματα σε μια τάξη. Μην αφήνετε τους τρίτους να σας επηρεάζουν και κυρίως στον ερωτικό σας τομέα, γιατί θα κάνετε λάθη. Αν σχετίζεστε με έναν περίεργο Υδροχόο που δεν μπορείτε να τον καταλάβετε, μη ζητάτε από τους άλλους να σας
    τον ερμηνεύσουν, γιατί θα χαθεί η μαγεία της σχέσης σας. Χρειάζεστε να πάρετε αποστάσεις για να κρατήσετε τις δυνάμεις σας και να μην αναλώνεστε σε άσκοπες μετακινήσεις. Επειδή νοιώθετε πιο ελεύθεροι μέσα στην καθημερινότητά σας κάνετε κινήσεις καλές για τα οικονομικά σας.



  • 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

    ΛΕΩΝ

    Ίσως απομονωθείτε για λίγο, καθώς θα έχετε την τάση να αναλύετε υπερβολικά όλα όσα σάς συμβαίνουν και τελικά να καταλήγετε σε αδιέξοδο. Κάνετε μια καλή οικονομική κίνηση που σας βγάζει από μερικά
    προβλήματα. Τα ταξίδια είναι απαραίτητα για να ανανεώσετε τη διάθεσή σας. Ο Τοξότης παίζει συνέχεια μαζί σας και σίγουρα αν δεν έχει ήδη δημιουργηθεί ένας μεγάλος έρωτας θα γίνει τώρα. Μπορεί να χρειαστεί να πείτε τα  πράγματα με το όνομά τους και μέσα στην οικογένειά σας αλλά και στο χώρο της καριέρας σας και αυτό να σας ανακουφίσει.



  • 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Η υγεία σας θα σας απασχολεί συνέχεια, είτε ως ιδέα είτε ως πραγματικότητα. Γι’ αυτό πρέπει να
    βρείτε έναν πιο υγιή και σωστό τρόπο για να ασχολείστε με αυτήν, καθώς σας βγάζει συνέχεια εκτός προγράμματος. Έχετε ένταση αυτή την περίοδο, γιατί είστε υπερβολικά απαιτητικοί και επιθετικοί με τους γύρω σας. Έχετε αποφασίσει ότι πρέπει να κινηθείτε δυναμικά, αλλά μην το παρατραβήξετε. Αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα κάνετε μια συνεργασία με έναν Ιχθύ που μπορεί να δημιουργηθεί και κάτι ερωτικό μεταξύ σας.


  • 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΖΥΓΟΣ

    Η Αφροδίτη για μερικές ημέρες ακόμα θα σας δίνει τη λάμψη της. Κάντε τις τελευταίες διορθωτικές κι-
    νήσεις και μην το βάζετε κάτω. Έχετε ανάγκη να επiκοινωνήσετε με κόσμο κι αυτό θα σας βοηθήσει να ξανακερδίσετε τον χαμένο χρόνο και να βρείτε νέο τρόπο επικοινωνίας που θα σας βοηθήσει και επαγγελματικά. Η σχέση σας με έναν Υδροχόο σάς απασχολεί γιατί ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.

    Ενώ με τον Ιχθύ και κυρίως μέσα στη δουλειά σας τα πράγματα είναι διαφορετικά και καλύτερα.


  • 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Προς το παρόν τα πράγματα είναι περίεργα για σας, γι’ αυτό μπορεί να το έχετε ρίξει και λίγο έξω και να προσπαθείτε να κάνετε ανάλαφρες αλλαγές, χωρίς να ενοχλείτε τον εαυτό σας και τους άλλλους. Τα οικονομικά είναι ένας τομέας που σας ενδιαφέρει και τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να διαπραγματευτείτε πολλά πράγματα. Ο έρωτάς σας έχει χτυπήσει την πόρτα και εσείς θέλετε να ρισκάρετε με αυτό το ιδιαίτερο πρόσωπο που σας πολιορκεί στενά και μπορεί να είναι η Παρθένος, Ιχθύς και Δίδυμος.


  • 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Με τρεις πλανήτες στο ζώδιό σας έχει ξαναγυρίσει πίσω η χαμένη σας δύναμη και νιώθετε πιο δυνατοί, καθώς έχετε ξαναβρεί την ελευθερία σας. Γι’ αυτό έχετε το θάρρος και διαπραγματεύεστε οτιδήποτε παλιά σας δυσκόλευε και κυρίως τη σχέση σας με έναν Ταύρο από τον χώρο της δουλειάς σας αλλά και με
    έναν περίεργο Καρκίνο. Ευτυχώς υπάρχει και το Λιοντάρι που σας κάνει και νιώθετε όμορφα με τη
    συμπεριφορά του. Οι συνεργασίες είναι ένας τρόπος που σας βγάζει από οικονομικά προβλήματα.


  • 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Έχετε απομονωθεί για να μαζέψετε τις δυνάμεις σας και να αλλάξετε μέρος των σχεδίων σας, γιατί έτσι όπως κινείστε βλέπετε ότι δεν σας ταιριάζει. Ίσως από το παρασκήνιο εκφράζετε καλύτερα τον εαυτό σας,
    γιατί έτσι απελευθερώνεστε. Ο Δίδυμος που σας ενδιαφέρει σίγουρα θα πέσει και αυτός θύμα των κρυφών σας σχεδίων, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να τον κερδίσετε χωρίς να εκτεθείτε. Ένας νέος φίλος μπορεί να σας επηρεάσει και να ασχοληθείτε με πιο καλλιτεχνικά και δημιουργικά θέματα, όπως ο χορός και το θέατρο και αυτό να σας ηρεμήσει.



  • 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Νιώθετε καλά, γιατί τα πράγματα πάνε όπως εσείς τα θέλετε και τα μηνύματα που παίρνετε από τον
    έξω κόσμο συμφωνούν με τη δική σας στάση και πορεία. Από την άλλη, τα επαγγελματικά σας ανοίγουν προς νέους ορίζοντες και αυτό σας πηγαίνει ακόμα περισσότερο. Μια συνεργασία με έναν Τοξότη θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποια δικά σας σοβαρά κωλύματα. Έχετε εύνοια στα ερωτικά σας. Ένας Κριός έρχεται όλο και είναι πιο κοντά στην καθημερινότητά σας και αυτό σας κάνει και νοιώθετε όμορφα. Αλλά και ένας Παρθένος είναι δίπλα σας.



  • 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

    ΙΧΘΥΕΣ

    Έχετε μπει σε δράση. Η φόρα που έχετε πάρει σας φέρνει αντιμέτωπους με μια πραγματικότητα δημιουργική. Πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και θα το κάνετε πιο εύκολα από παλιά, γιατί τώρα είστε επιθετικοί. Αυτό ίσως σας ξεβολεύει από τον καναπέ και τη βαριεστημάρα που νιώθετε. Ένας Ζυγός που ενδιαφέρεται θα σας ζορίσει με τη στάση του, γιατί έχει αλλάξει αρκετά. Αν σχετίζεστε με Τοξότη, Δίδυμο Παρθένο αποφύγετε τις εντάσεις γιατί μπορεί να φτάσετε μέχρι και το χωρισμό.

Από την Μπέλλα Κυδωνάκη



yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...