ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Ποιά προγράμματα ετοιμάζει ο ΑΝΤ1;

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 στο δεύτερο μισό της σεζόν, παρά τη δραματική πτώση των διαφημιστικών εσόδων που πλήττουν το σύνολο των καναλιών.
Το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να βγάλει «στον αέρα» έξι νέα προγράμματα, μεταξύ των οποίων σειρές και τάλεντ σόου. Ακόμα και το χειρότερο σενάριο να επαληθευτεί, οι επιπτώσεις του θα είναι λιγότερο οδυνηρές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, διαμηνύουν από το Μαρούσι και σχεδιάζουν να εκμεταλλευτούν το κενό ανανέωσης που θα παρουσιάσει το Mega, το οποίο, όπως όλα δείχνουν, δεν θα βγάλει κανένα νέο προϊόν στις αρχές του 2011.


Με το σύνολο σχεδόν των ψυχαγωγικών του προγραμμάτων να ολοκληρώνονται μέχρι τα Χριστούγεννα, ο ΑΝΤ1 δεν έχει άλλη επιλογή παρά να ανανεώσει το... μενού. Σίγουρο χαρτί που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού είναι το Dancing with the Stars, με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια. Το κανάλι ποντάρει όλα τα... λεφτά στην ηθοποιό, καθώς η ίδια θα πρωταγωνιστεί και στη νέα σειρά «Φέρσου σαν άνδρας», που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο.

Στο πρόγραμμα θα ενταχθεί, επίσης, η κωμική σειρά «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», το ριάλιτι για νύφες Don’t Tell the Bride, αλλά και η εκπομπή με τις φάρσες Deal with It.


Υπό συζήτηση είναι το αν θα μεταδοθεί το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», καθώς το κανάλι εξαρτά σε κάποιον βαθμό την απόφασή του από το αν θα επιστρέψει στο Μαρούσι η Ευγενία Μανωλίδου, δίπλα στον Ηλία Ψινάκη και τον Βαγγέλη Περρή.


Μέχρι το τέλος της σεζόν θα συνεχιστούν η «Ονειροπαγίδα», αλλά και η εκπομπή του Σπύρου Σούλη «Με το δεξί». Τα στελέχη του σταθμού αμφιταλαντεύονται, παράλληλα, για το αν θα «ρίξουν» στη μάχη σειρές όπως το «Ελεύθερος και ωραίος» με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο και το νεανικό Steps, που γυρίστηκαν το 2009 και 2008, αντίστοιχα.


Εφόσον προβληθούν, το κόστος τους, που είναι υψηλότερο από προγράμματα που παράγονται τώρα, καθώς προσδιορίστηκε με τα δεδομένα άλλων σεζόν, θα επιβαρύνει τον τρέχοντα προϋπολογισμό.


Real
News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...