ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ζώδια

Διαβάστε τι λένε τα Ζώδια για αυτή την εβδομάδα...









  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    ΚΡΙΟΣ

    Μοιράζετε την ενέργειά σας για υποθέσεις του συντρόφου σας ή για συνεργάτες σας. Επικεντρωθείτε
    και σε εσάς, για να εκμεταλλευτείτε σωστά τη δημιουργική σας δύναμη. Η ερωτική σας σχέση σάς καίει, αλλά αν μπείτε στη διαδικασία της απιστίας και της έλλειψης εμπιστοσύνης μπορεί να της αφαιρέσετε ένα χαρούμενο κομμάτι της. Καλό είναι να προσέξετε αν σχετίζεστε με Ζυγό, Αιγόκερω και Παρθένο.
  • 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

    ΤΑΥΡΟΣ


    Περνάτε δυσκολίες γιατί έχετε γίνει απόλυτοι. Πρέπει να γίνετε πιο επικοινωνιακοί. Μην κολλάτε σε ό,τι γίνεται αυτή τη στιγμή, μπορεί να μην εκφράζει και την πραγματικότητα. Αν σχετίζεστε με Σκορπιό, η κρίση θα σας φέρει τα πάνω κάτω. Δεν αξίζει όμως να χαλάσετε μια σχέση για εγωισμούς, προσωπικές  ανασφάλειες και οικονομικές υποθέσεις. Ένας Τοξότης θα μπει για τα καλά στη ζωή σας.
  • 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Δουλεύετε πολύ και πρέπει να ξεκαθαρίσετε διάφορα προβλήματα στην καθημερινότητά σας και κυρίως οικονομικά, με χρέη και υποχρεώσεις ακόμα και τρίτων. Η σοβαρότητα, με την οποία αντιμετωπίζετε την ερωτική σας ζωή, υψώνει τείχη ακόμα και σε έναν μεγάλο έρωτα. Πρέπει να προσπαθήσετε να πολεμήσετε αυτά τα συναισθήματα που σας απομονώνουν.
  • 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Ζείτε το τώρα και το ευχαριστιέστε ιδιαίτερα. Ξαφνικά μπορεί να σας πιάσει το σύνδρομο του Κολόμβου και να θέλετε να κάνετε ταξίδια, ακόμα και σε μακρινές χώρες. Είναι φυσικό λοιπόν να συναντήσετε ένα πρόσωπο από το εξωτερικό και να σας συγκινήσει ιδιαίτερα και μάλιστα εάν εκφράζεται μέσα από έναν Τοξότη ή έναν Υδροχόο θα ξεπληρώσετε το κάρμα σας και θα ξεμπερδέψετε μια και καλή.
  • 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

    ΛΕΩΝ

    Υπάρχουν θέματα που σας απασχολούν στο σπίτι, είτε θέλετε να αλλάξετε τον χώρο και να τον κάνετε πιο ανάλαφρο είτε είστε αναγκασμένοι για διάφορους λόγους να αλλάξετε σπίτι, ή ένα ακίνητο που διαπραγματεύεστε. Αυτό τον καιρό το μυαλό σας πηγαίνει ευκολότερα στο κακό. Θα υπάρχουν δυσκολίες με Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους. Ένα άνοιγμα στην καριέρα σας θα σας ανακουφίσει.
  • 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Έχετε χαράξει έναν δρόμο και βαδίζετε πάνω σε αυτόν. Τα καταφέρνετε μια χαρά και επιτέλους θα ανακουφιστείτε. Δυσκολίες στην επικοινωνία και ίσως στην υπογραφή ενός συμβολαίου σάς κάνουν να αναθεωρείτε κάποιες απόψεις που έχετε για συγκεκριμένα άτομα, ακόμα και από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ένας Υδροχόος συνεχίζει να σας ξεγλιστράει και πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας.
  • 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΖΥΓΟΣ

    Προσπαθείτε συνέχεια να εξισορροπήσετε πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί. Αν περνάτε μια φάση διαζυγίου ή διάλυσης μιας κατάστασης, πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην πιέσετε τις καταστάσεις για οικονομικά ξεκαθαρίσματα γιατί δεν ευνοείστε. Η ανασφάλεια είναι το κυρίαρχο στοιχείο ακόμα και στην ερωτική σας ζωή και πρέπει να πατήσετε γερά στα πόδια σας για να μη γίνουν λάθη.
  • 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ


    Υπάρχουν τρεις πλανήτες στο ζώδιό σας και είναι φυσικό να ενεργοποιείστε στο φουλ και επιτέλους να αρχίσετε τη δράση. Εάν κρατήσετε την πίστη σας και το όραμα δυνατό μέσα σας και δεν το μαυρίσετε από διάφορες σκέψεις, τότε θα κάνετε μια αλλαγή που θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα. Μια παλιά σας σχέση που επιστρέφει θα σας προβληματίσει. Αν σχετιζόταν και με οικονομικά θέματα, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για να μην ξεγελαστείτε και πάλι.
  • 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Μην παρασυρθείτε σε αρνητικές καταστάσεις, σκέψεις εκδίκησης, γιατί θα μπείτε σε αδιέξοδο. Είναι καλή περίοδος να ανακαλύψετε τη σκοτεινή πλευρά σας και να βγάλετε τον πόνο που έχετε από διάφορα
    γεγονότα. Μόνο έτσι θα προχωρήσετε μπροστά και τώρα που μπήκε ο Άρης στο ζώδιό σας θα σας δοθεί μια έξτρα δύναμη για να κάνετε πολλούς από τους στόχους σας πραγματικότητα.
  • 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Θα κάνετε κινήσεις εντυπωσιασμού παρασυρόμενοι από έναν συνεργάτη σας που μάλλον τον ανταγωνίζεστε. Το ίδιο μπορεί να σας συμβεί και συναισθηματικά αν σας ενδιαφέρει ένα Λιοντάρι. Γι’ αυτό κρατάτε καλά τις
    αποστάσεις για να μη χαθείτε σε κάτι που δεν είναι δικό σας. Η ενέργειά σας αυτή την περίοδο μπορεί να είναι μειωμένη, γιατί έχετε ανάγκη να απομονωθείτε και να βρείτε τον εαυτό σας.
  • 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες και πριγκίπισσες σαν εσάς. Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί από τις εξωτερικές συνθήκες δεν σας ευνοεί και δεν μπορείτε να κουμαντάρετε άτομα και καταστάσεις που σχετίζονται μαζί σας, είτε σε οικονομικές συνεργασίες είτε σε συναισθηματικές καταστάσεις. Χρειάζεστε ιδιαίτερη προσοχή αν σχετίζεστε με Λιοντάρι, Σκορπιό, Ταύρο. Θέλουν προσοχή τα οικονομικά σας.
  • 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

    ΙΧΘΥΕΣ

    Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο νιώθετε την εύνοια να σας χτυπάει την πόρτα. Παρ’ όλες τις αντιξοότητες που υπάρχουν γύρω σας, εσείς τα καταφέρνετε μια χαρά. Κυρίως έχετε πάρει τα πάνω σας στον ερωτικό τομέα και αυτό σας δίνει δύναμη. Ένα καρμικό Λιοντάρι σάς αναστατώνει συνέχεια και πρέπει για να τον κερδίσετε να δημιουργήσετε έναν ιδιαίτερο κώδικα επικοινωνίας μαζί του.

Από την Μπέλλα Κυδωνάκη




yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...