ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Σάββατο, 7 Μαΐου 2016

Acropolis Rally 2016: Φωτογραφίες από τη ράμπα εκκίνησης στις Θερμοπύλες


Η Λαμία και οι Θερμοπύλες στο επίκεντρο για έναν αγώνα που συγκεντρώνει το παγκόσμιο ενδιαφέρον! Τα 81 πληρώματα του Rally Acropolis που αγωνίζονται φέτος στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού και του Ελληνικού Πρωταθλήματος Rally πέρασαν από τη ράμπα της εκκίνησης, εμπρός από το άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες.

Με πρωταγωνιστή τον κόσμο της ευρύτερης περιοχής, πλήθος εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης -και όχι μόνο- δίνοντας την εκκίνηση τίμησε τα πληρώματα που από αύριο το πρωί θα ξεκινήσουν τον αγώνα τους σε ειδικές διαδρομές οι οποίες έχουν γράψει ιστορία στο διεθνή μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ανάμεσά τους ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, όπως και ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φθιώτιδας, Ευθύμιος Καραΐσκος, και βέβαια ο Δήμαρχος Λαμιέων, της πόλης που φιλοξενεί και ζει στο ρυθμό του αγώνα, Νίκος Σταυρογιάννης, όπως και οι ∆ήμαρχοι Αμφίκλειας-Ελάτειας, Γιώργος Γώγος, ∆ελφών, Θανάσης Παναγιωτόπουλος, ∆ωρίδος, Γιώργος Καπεντζώνης, και Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου, Ιωάννης Συκιώτης.

Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία τόσο του Δημάρχου Λουτρακίου -της πόλης που φιλοξένησε υποδειγματικά τον αγώνα για έξι χρόνια-, Γιώργου Γκιώνη, όσο και του Βουλευτή Κορινθίας Χρίστου Δήμα στην εκδήλωση, την ίδια ώρα που, φυσικά, τους αγωνιζόμενους υποδέχθηκαν και οι χορηγοί του αγώνα.

Δείτε φωτογραφίες...http://www.lamiareport.gr/index.php/afieroma/item/38956-fotoreportaz-apo-tin-panigyriki-ekkinisi-tou-rali-akropolis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...