ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Ταινίες που άρχισαν να προβάλονται στις κινηματογραφικές αίθουσες από 31/03


Το must της εβδομάδας είναι οπωσδήποτε το «10 Cloverfield Lane» που έρχεται να επεκτείνει το κινηματογραφικό σύμπαν του «Cloverfield» του 2008, ένα αγωνιώδες θρίλερ που παίζει διαρκώς με το μυαλό και τις προσδοκίες μας, και απολαύσαμε μέχρι τέλους. Μπορεί να άργησε σχεδόν μια δεκαετία αλλά είναι πολύ ανώτερο απ’ την πρώτη ταινία.

Το «Eddie the Eagle» είναι μία απ’ αυτές τις ταινίες που είναι αδύνατο να μη σου φτιάξουν τη διάθεση. Σεναριακά δεν παρουσιάζει καμιά ιδιαίτερη πρωτοτυπία ωστόσο καταφέρνει να μιλήσει κατευθείαν στη καρδιά μας, καθώς το παρακολουθούμε με ένα χαζό χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη μας.

Στο «Suntan» η καθημερινότητα του Κωστή στο νησί δεν θ’ αργήσει να ανατραπεί βίαια, από τη στιγμή που μια ξέφρενη, διεθνής ομάδα νεαρών και όμορφων τουριστών θα εισβάλει απροσδόκητα στην μέχρι πρότινος συνηθισμένη του ζωή.

Στο «The Lesson» σε μία μικρή πόλη της Βουλγαρίας, η Ναντέζντα, μία νεαρή καθηγήτρια ψάχνει τον κλέφτη στην τάξη της για να του δώσει ένα μάθημα για το σωστό και το λάθος.

Στο «Francofonia» όταν οι Γερμανοί καταλαμβάνουν το Παρίσι κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, «πέφτει» στα χέρια τους και το Μουσείο του Λούβρου.

Τέλος, στο «Embrace of the Serpent» δύο επιστήμονες αναζητούν στον Αμαζόνιο ένα ιερό φυτό με θαυματουργές θεραπευτικές ιδιότητες. Η περιπλάνηση θα οδηγήσει και τους δύο στον ίδιο Σαμάνο, τελευταίο επιζώντα της φυλής του. Η σχέση και των δύο μαζί του αφού περάσει από τα στάδια της γνωριμίας και της φιλίας, θα πάρει μία απρόβλεπτη τροπή.


Τι θα δούμε από 31/3/2016 στις κινηματογραφικές αίθουσες;


Cloverfield Lane



Eddie the Eagle (Έντι ο Αετός)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...