ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Κανόνισε το πιο ρομαντικό αλλά και οικονομικό ραντεβού


Θες να εντυπωσιάσεις και μείνεις αξέχαστος με όποια κι αν βγεις, αλλά τα οικονομικά σου δεν επιτρέπουν την επίδειξη του ρομαντισμού σου;
Υπάρχουν λύσεις και να βγεις ραντεβού και να μην ξοδέψεις πολλά. Φαντασία και διάθεση να έχεις και τα υπόλοιπα άστα σε εμάς.

-        Νυχτερινό μπάνιο: Τι πιο ρομαντικό από μια βουτιά κάτω από το φεγγάρι; Την ημέρα οι παραλίες έχουν πολύ κόσμο και φασαρία, ενώ το βράδυ κάτω από τα αστέρια μπορείτε να έχετε την ησυχία που θέλετε για να περάσετε όμορφα. Και από επιλογές πολλές, καθώς θάλασσα δεν έχουμε μόνο στα νησιά. Μην ξεχάσεις να φέρεις τα απαραίτητα, πετσέτα, ψάθα και το αγαπημένο σου ποτό και καλή διασκέδαση.

-        Δείπνο στην ταράτσα: Ετοίμασε μια μακαρονάδα, ίσως κάποιο ελαφρύ πιάτο με κοτόπουλο, μια σαλάτα, απαραιτήτως κρασί, άναψε κεριά, πολλά κατά προτίμηση και η επιτυχία είναι εγγυημένη. Θα είναι σαν σκηνή από ταινία, όταν υπό το φως των κεριών θα κοιτάζεστε. Δεν χρειάζεται να ετοιμάσεις πολλά, γιατί θα την εντυπωσιάσεις με το σκηνικό.

-        Ταινία στο μπαλκόνι: Όταν δεν μπορείς να πας θερινό σινεμά, φέρε το σινεμά στο σπίτι σου. Μετέφερε την τηλεόραση σου έξω στο μπαλκόνι, νοίκιασε μια ωραία ταινία και καθίστε αγκαλιά να την απολαύσετε. Ποπ κορν απαραίτητο, κάποιο αναψυκτικό και αρχίζει η προβολή.

-        Βόλτα με το αυτοκίνητο: Διάλεξε ένα ωραίο μέρος κάπου ψηλά, για να έχετε ωραία θέα. Μπορείτε είτε να καθίσετε μέσα στο αυτοκίνητο ακούγοντας στο ραδιόφωνο κάποια όμορφη μελωδία, είτε να καθίσετε στο καπό απολαμβάνοντας την θέα και τον ουρανό. Χαλαρώστε, μιλήστε και γενικώς περάστε όμορφα. Απέφυγε όμως το αλκοόλ καθώς θα οδηγείς.

-        Περίπατος στην φύση: Διάλεξε κάποιο ωραίο δάσος ή βουνό για περπατήσετε, να απολαύσετε το τοπίο και να έρθετε πιο κοντά. Να έχεις μαζί νερό σίγουρα και κάποιο ρόφημα για την διαδρομή. Έτσι αντί να πάτε σε κάποια καφετέρια μαζί με όλους τους άλλους, θα είστε μόνοι σας σε όμορφη τοποθεσία.

-        Περιπέτεια στην πόλη: Αντί να επιλέγεις τα ίδια μέρη συνέχεια για την βόλτα σας, ξεκίνα να πηγαίνεις σε μέρη που δεν έχετε ξαναπάει. Μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, να δείτε γραφικά σοκάκια είτε σε κάποιο όμορφο χωριό αν μένετε επαρχία, θα ανανεώσει την σχέση σας. Περπατήστε, καθίστε σε παγκάκια αγκαλιά και φυσικά προτίμησε φαγητό στο χέρι. Άσε το αυτοκίνητο και δοκίμασε τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να πάτε στον προορισμό σας.

-        Κοντινή απόδραση: Δοκίμασε να ταξιδέψεις σε κοντινούς προορισμούς με τραμ ή με τρένο. Δεν χρειάζεται η απόσταση να είναι μεγάλη για να θεωρηθεί ταξίδι. Προτίμησε κάποια κοντινή περιοχή, απολαύστε την διαδρομή με το τρένο ή το τραμ και δείτε το σαν εκδρομή.


http://www.manslife.gr/kanonise-pio-romantiko-alla-kai-oikonomiko-rantevoy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...