ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Ένα υπέροχο video για την βοήθεια που πρέπει να δίνουμε στους γύρω μας


Σίγουρα θα είστε πολλοί εσείς που θεωρείται τόσο ανάλαφρα και κάποιες φορές - αν όχι τις περισσότερες- όλα αυτά τα θέματα, τα videos, τις φωτογραφίες που γίνονται viral και μεταδίδονται από "τοίχο" σε "τοίχο", από site σε blogs με μεγάλη ταχύτητα, κάπως "χαζά" και εύπεπτα! Σκεφτείτε όμως καλά, ότι μέσα από την "ελαφρότητα" τους και την απεμπλοκή τους από τα "βαριά" πολιτικά και κοινωνικά θέματα, μας αγγίζουν, μας κάνουν να χαμογελάμε και κυρίως μας θυμίζουν ότι η ζωή μας δεν αξίζει να διαλύεται στην "σοβαρότητα" των "σημαντικών" γεγονότων.

Ένα παιδί, ένα μωρό, ένα ζώο σε μία φωτογραφία ή ένα video, μία ιστορία που θα μας συγκινήσει και ας ξέρουμε ότι είναι φανταστική ή ακόμα και ένα διαφημιστικό, μπορεί να κάνει πιο αισιόδοξους, να μας κάνει να χαμογελάσουμε και γιατί όχι, να μας δώσει μία αφορμή για να δούμε τα πράγματα αλλιώς!

Σε όσους θεωρούν λοιπόν λίγο "ελαφριά" τα θέματα των viral αφιερωμένη η επόμενη ιστορία που εμάς μας συγκίνησε ιδιαίτερα.

Είναι σημαντικό να κάνουμε μία καλή κίνηση, μία καλή πράξη και αυτή με έναν μαγικό τρόπο, διαδίδεται και κάποιες φορές επιστρέφει σε εμάς.

Υπέροχο video - καμπάνια για την βοήθεια που πρέπει να δίνουμε στους γύρω μας ...

Το μήνυμα των ημερών σε ένα μικρό video, που έγινε viral...




http://www.zoomblog.org/2014/12/blog-post_681.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...