ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Trailer: Minions


Τα «Minions» έχουν κερδίσει την αγάπη όχι μόνο των φαν του «Εγώ, ο Απαισιότατος», αλλά και των απανταχού χρηστών των social media, καθώς τα κίτρινα πλασματάκια έχουν αυτονομηθεί από τις ταινίες όπου μας συστήθηκαν και «κολλάνε» παντού, γεμίζοντας το διαδίκτυο απολαυστικά σχόλια και αστείες ατάκες. 

Δε μας κάνει εντύπωση που δρομολογήθηκε λοιπόν μια ταινία με κύριους πρωταγωνιστές τα απολαυστικά «Minions» και περίπου οκτώ μήνες πριν από την κυκλοφορία της το προσεχές καλοκαίρι, ένα trailer μας προδιαθέτει για το τι ξεκαρδιστικό και εξωφρενικό θα ακολουθήσει.

Σε μια διαδρομή των κίτρινων υπερφλύαρων ζιζανίων προς τη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του '60 σε αναζήτηση νέου αφεντικού, μετά από τον … Ναπολέοντα, το Δράκουλα, έναν Αιγύπτιο Φαραώ ή τον ίδιο τον φονικό δεινόσαυρο T-Rex, τα Minions ταξιδεύουν στην Ιστορία υπηρετώντας διάσημους «κακούς» και φυσικά κάνοντας αλλεπάλληλες γκάφες.

Ο Πιερ Κόφιν και Κάιλ Μπάλντα υπογράφουν την ταινία με τις φωνές των Sandra Bullock, Jon Hamm, Allison Janney και Steve Coogan. Αν αγαπάτε Minions απολαύστε τα πρώτα πλάνα...


e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...