ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Διάσημη ηθοποιός δούλευε παράλληλα ως πόρνη


Το γεγονός ότι η ηθοποιός Diana Korbelova εργαζόταν σε δυο δουλειές έχει προκαλέσει σάλο στην Τσεχία…

Εκατομμύρια τηλεθεατές γνώριζαν τη 18χρονη, ως Μαρία, τη φοιτήτρια στη τσέχικη σαπουνόπερα «The Street», όμως η Diana παράλληλα δούλευε και ως πόρνη στην περιοχή Vinohrady της Πράγας.


Δεχόταν τους πελάτες της σε έναν οίκο και έπαιρνε γύρω στα 60 ευρώ την ώρα και για στοματικό sex 17 ευρώ. Εκείνοι όμως την «έκαψαν», καθώς μόλις την αναγνώρισαν, άρχισαν να καμαρώνουν στα social media, ότι είχαν “πάει”με μια star της τηλεόρασης.


Ένας 54χρονος πελάτης της, έγραψε: «Μου είπε ότι δούλευε εκεί για πάνω από δύο μήνες και ότι της άρεσε το sex. Είπε ότι είχε πάρει περισσότερους πελάτες από τα άλλα κορίτσια που ήταν πιο παλιές και ότι όλες τη ζήλευαν γι αυτό». Ενας άλλος έγραψε ότι έκανε sex μαζί της πριν από λίγο καιρό και πως δεν εβλεπε την ώρα να το ξανακάνει.


Ύστερα από αυτές τις αποκαλύψεις οι υπεύθυνοι του καναλιού TV Nova, στο οποίο προβάλλεται η σειρά, ανακοίνωσαν ότι έδιωξαν την 18χρονη και πως δεν πρόκειται ποτέ ξανά να δουλέψουν μαζί της…


Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει μια ρατσιστική αντιμετώπιση προς τις κοπέλες της showbiz που εργάζονται και ως πόρνες καθώς άνθρωπος του καναλιού δήλωσε: «Εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με την Diana Korbelova κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, μέχρι που μάθαμε για τη δεύτερη δουλειά της. Δεν θα συνεχίσει στη σειρά και δεν πρόκειται να συνεργαστούμε μαζί της στο μέλλον. Σε ότι μας αφορά, η καριέρα της έχει τελειώσει».


Άρα αν η Diana δούλευε τα βράδια ως σερβιτόρα, δεν θα αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα στην καριέρα της… ίσως μόνο οικονομικό.


Σημείωση: Ο μέσος μισθός στην Τσεχία είναι κάπου στα 700 ευρώ και σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία ο μέσος μισθός στην Ελλάδα φτάνει τα 800 ευρώ…

okokoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...