ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ο μαραθωνοδρόμος που τρέχει με ένα… ψυγείο στην πλάτη


Ο Tony Morrison είναι γνωστός και ως «Tony το ψυγείο» αφού τρέχει σε μαραθωνίους ανά τον κόσμο με ένα… ψυγείο στην πλάτη. Μάλιστα καλά διαβάσατε. Ο αθλητής βάζει ένα ψυγείο 40 και πλέον κιλών στην πλάτη και γίνεται… σίφουνας. 

Αυτός είναι ένας τρόπος για να κερδίσει την προσοχή των ανθρώπων, ώστε να μπορεί να συγκεντρώνει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ο 49χρονος διευθυντής μάρκετινγκ από το Tyneside της Βρετανίας αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό για να πετύχει το σκοπό του.

«Το 2011 είπα σε όλους ότι θα έτρεχα με ένα ψυγείο στην πλάτη και κατέληξα στις ειδήσεις σε 17 διαφορετικές χώρες μέσα σε μια νύχτα!», λέει ο ίδιος και συμπληρώνει: «Δεν είμαι προκλητικός αθλητής ούτε τολμηρός. Το ψυγείο με βαραίνει αρκετά αλλά το κάνω για να με δει ο κόσμος, να συγκεντρώσω τα χρήματα που θέλω για τους φτωχούς, για τα άρρωστα παιδάκια…». Ο Tony έχει τρέξει σε πολλούς αγώνες εντός και εκτός της Βρετανίας, συμπληρώνοντας μέχρι και 42 χιλιόμετρα αγώνων μέσα σε μία μέρα. Ωστόσο η υγεία του έχει πλέον επιβαρυνθεί αρκετά μετάαπό τα 5 χρόνια που συμμετέχει σε αγώνες, αν και ο ίδιος δεν το βάζει κάτω…


perierga.gr - Ο μαραθωνοδρόμος που τρέχει με ένα... ψυγείο στην πλάτη!

perierga.gr - Ο μαραθωνοδρόμος που τρέχει με ένα... ψυγείο στην πλάτη!


perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...