ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Super League: Παναθηναϊκός - Άρης 4-1, η εξέλιξη του αγώνα


Σε μία σχεδόν κατάμεστη Λεωφόρο, ο Μπέργκ πέτυχε τρία goals και έφτιαξε άλλο ένα πρωταγωνιστώντας στην παράσταση του Παναθηναϊκού και τη νίκη με 4-1 επί του Άρη.

Ένα πολύ όμορφο και γεμάτο παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού που γέμισαν το “Απόστολος Νικολαϊδης”. Το κλίμα ήταν εντυπωσιακό πριν την σέντρα με την πράσινη ΠΑΕ να βραβεύει την ομάδα του 64΄ που πήρε αήττητη το πρωτάθλημα και τους οργανωμένους οπαδούς να έχουν ετοιμάσει ένα εντυπωσιακό κορεό.

Οι δύο ομάδες μπήκαν φουριόζες στο ματς καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Παναθηναϊκός απείλησε με τον Κουτρουμπή, ενώ στην ακριβώς επόμενη φάση ο Κοτσόλης πρόλαβε στο τετ α τετ τον Βλάχο. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και αφού προειδοποίησαν με τον Κλωναρίδη στο 24΄ και τον Πράνιτς στο 25', κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 26΄ όταν ο Μπεργκ με κοντινό πλασέ μετουσίωσε την εξαιρετική προσπάθεια του Νάνο.

Ο Άρης αντέδρασε και αφού έχασε καλή ευκαιρία με τον Μανιά στο 32΄, κέρδισε πέναλτι με τον διαιτητή να βλέπει παράβαση σε μαρκάρισμα του Μέντες στον Οικονομόπουλο. Ο Τάτος, όμως, που ανέλαβε την εκτέλεση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κοτσόλη. Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 40ο λεπτό όταν από το φάουλ του Τάτου ο Κοτσόλης δεν απομάκρυνε καλά και ο επερχόμενος Μανιάς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός ανέβασε ξανά την απόδοση του και κατάφερε να ανακτήσει το προβάδισμα πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια. Ο κορυφαίος του γηπέδου, Μάρκους Μπεργκ με ένα καταπληκτικό τακουνάκι βρήκε τον Ζέκα στην περιοχή, αυτός γύρισε για τον Κλωναρίδη που από κοντά έκανε το 2-1.

Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στο 54ο λεπτό όταν οι πρασινοι βγήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να φτάσουν σε τρίτο γκολ. Ο Ζέκα έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Μπεργκ ο οποίος με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο του γκολ στο ματς και 12ο συνολικά στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Αναστασίου όμως δεν έβγαλαν το πόδι απ΄το γκάζι και στο 74΄ όταν ο Αμπέντ σέρβιρε και ο Μπεργκ με υποδειγματικό πλασέ πανηγύρισε το πρώτο του χατ τρικ στα ελληνικά γήπεδα. Μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν οι πράσινοι ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική τους πάσα στα τελευταία λεπτά.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Μέντες, Νάνο, Ζέκα, Πράνιτς (79' Δώνης), Αμπέντ (81' Καρέλης), Κλωναρίδης, Πέτριτς (72' Ατζαγκούν), Μπέργκ

Άρης (Παπαδόπουλος):
Διούδης, Κύργιας, Βανγκέλι, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Τάτος, Μανιάς, Βλάχος (50' Κουσίδης), Ηρακλής, Τσιάρας, Νταμάρλης.


newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...