ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

Έρευνα: Οι άνδρες και το μέγεθος των... όρχεων


Η καινούργια μελέτη του Πανεπιστημίου του Όσλο έρχεται να βγάλει τα μυστικά των άπιστων ανδρών στη φόρα: Οι όρχεις μπορούν να προδώσουν το κατά πόσο πιστός.... μπορεί να είναι ένας άνδρας.

Άπιστοι οι άνδρες με μεγάλους όρχεις!
Σύμφωνα με τους Νορβηγούς επιστήμονες το μέγεθος των όρχεων «μετρά». Οι άνδρες που έχουν μεγάλους όρχεις συνήθως έχουν και ακόρεστη σεξουαλική επιθυμία διάθεση που τους καθιστά επιρρεπείς στην απιστία. Οι ερευνητές τονίζουν ότι όσο πιο αναπτυγμένη είναι η περιοχή των ανδρικών γεννητικών οργάνων τόσο μεγαλύτερη είναι και η ποσότητα σπέρματος που παράγουν άρα και η ανάγκη για σεξουαλική επαφή.

Είναι ζήτημα τεστοστερόνης;
Για τους επιστήμονες, το μέγεθος των όρχεων, πιθανόν μέσω της ορμόνης τεστοστερόνης, επηρεάζει τη συμπεριφορά των ανδρών. «Ξέρουμε ότι τα επίπεδα τεστοστερόνης υποχωρούν όταν οι άνδρες γίνονται πατέρες», δήλωσε ο Ρίλινγκ

Καλύτεροι μπαμπάδες οι άνδρες με μικρούς όρχεις.
Αντίθετα υποστηρίζουν ότι οι άνδρες με μικρότερο μέγεθος όρχεων είναι πιο καλοί στην ανατροφή των παιδιών αλλά και στη φροντίδα τους, ασχολούνται με το τάισμα, το μπάνιο του μωρού αφοσιώνονται πιο εύκολα στην σύντροφο και την οικογένειά τους και τείνουν να είναι μονογαμικοί.
Μια ακόμα έρευνα…

Παλαιότερη μελέτη, που πραγματοποιήθηκε από τους ανθρωπολόγους Τζέημς Ρίλινγκ και Τζενιφερ Μασκάρο, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS), ερεύνησε τη σχέση μεταξύ του μεγέθους των όρχεων και της πατρότητας σε 70 άνδρες που είχαν παιδιά ηλικίας 1-2 ετών. Οι άνδρες που είχαν μικρότερους όρχεις συγκινούνται τρεις φορές περισσότερο στην θέα των παιδιών τους και ίσως αυτή η συναισθηματική ενεργοποίηση τους κάνει να θεωρούνται καλύτεροι οικογενειάρχες.boro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...