ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Το συγκινητικό μήνυμα μιας κοπέλας από την Ουκρανία


Δείτε το video στο οποίο μια Ουκρανή μιλάει για τους λόγους που οι πολίτες της Ουκρανίας διαδηλώνουν:

Είμαι μία Ουκρανή και τώρα είμαι στο Μαϊντάν, στο κεντρικό τμήμα της πόλης μου. Θέλω να ξέρετε γιατί χιλιάδες άνθρωποι σε όλη τη χώρα μου είναι στους δρόμους.

Υπάρχει μόνο ένας λόγος: Θέλουμε να είμαστε απαλλαγμένοι από μια δικτατορία.

Θέλουμε να είμαστε απαλλαγμένοι από τους πολιτικούς που λειτουργούν μόνο για τον εαυτό τους, οι οποίοι για να νικήσουν είναι έτοιμοι να πυροβολήσουν, να τραυματίσουν ανθρώπους, μόνο και μόνο για την εξοικονόμηση των χρημάτων τους, των σπιτιών τους και της εξουσίας τους.

Θέλω να ξέρετε για αυτούς τους ανθρώπους που είναι εδώ, ότι έχουν αξιοπρέπεια, είναι γενναίοι, και θέλουν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή.

Είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι, αλλά η κυβέρνησή μας αποτελείτε από βάρβαρους. Δεν είναι Σοβιετική Ένωση. Θέλουμε μην υπάρχει διαφθορά στην δικαιοσύνη και θέλουμε να είναι ελεύθερη.

Ξέρω ότι ίσως αύριο δεν θα έχουμε τηλέφωνο, καμία σύνδεση στο internet, και θα είμαστε μόνοι μας εδώ. Και ίσως οι άνδρες της αστυνομίας να μας δολοφονήσουν, τον ένα μετά τον άλλο, όταν θα είναι σκοτεινά εδώ.

Γι' αυτό σας ζητώ τώρα να μας βοηθήσετε. Έχουμε αυτήν την ελευθερία μέσα στις καρδιές μας. Έχουμε την ελευθερία αυτή στο μυαλό μας. Και τώρα σας ζητώ να οικοδομήσουμε αυτή την ελευθερία στη χώρα μας.

Μπορείτε να μας βοηθήσει μόνο με την αφήγηση αυτής της ιστορίας στους φίλους σας, μόνο με την ανταλλαγή αυτού του βίντεο.

Παρακαλώ μοιραστείτε αυτό το video, μιλήστε με τους φίλους σας, μιλήστε με την οικογένειά σας, μιλήστε με την κυβέρνησή σας και δείξτε ότι μας στηρίζετε.


to-gamato.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...