ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Απίστευτος εκβιασμός 24χρονης σε άπιστο 55χρονο


Βέβαια ο ίδιος ισχυρίζεται πως η 24χρονη τον ...βίασε!
Μια πολύ περίεργη ιστορία συνέβη τελευταία στην Θεσσαλονίκη.

Ένας 55χρονος προσέφυγε στην Ασφάλεια και κατήγγειλε πως λίγες ημέρες πριν μια 24χρονη αλλοδαπή φίλη του, του προσέφερε νερό και αυτός έχασε τις αισθήσεις του. Έπειτα από τρεις ημέρες δέχτηκε τηλεφώνημα από την 24χρονη, η οποία τον ενημέρωνε πως είχε καταγράψει παρανόμως την ερωτική τους επαφή που έγινε όταν αυτός ήταν αναίσθητος και του ζήτησε αρχικώς το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ προκειμένου να μην δημοσιοποιηθεί το επίμαχο «υλικό» στο διαδίκτυο και να μην γνωστοποιηθεί στην σύζυγό του.

Κατόπιν τηλεφωνημάτων του παθόντα με την 24χρονη, μια 35χρονη και έναν συνεργό τους που αναζητείται, συμφωνήθηκε να τους καταβάλει το συνολικά ποσό των 3.000 ευρώ και ειδικότερα, σε προκαθορισμένο ραντεβού την 30-01-2014 στην περιοχή Βούλγαρη, να τους παραδώσει 2.000 ευρώ ως μέρος του συμφωνηθέντος ποσού.

Άμεσα οργανώθηκε επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθη η 35χρονη στην ως άνω περιοχή καθώς και οι δράστες, 22 και 15 ετών, οι οποίοι επιτηρούσαν τον χώρο κατά την διάρκεια του ραντεβού. Κατόπιν αναζητήσεων, συνελήφθη επιπλέον και η 24χρονη ενώ αναζητείται ο ομοεθνής συνεργό τους.

Σε ελέγχους των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.



taxalia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...