ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ξεσήκωσαν στην πρεμιέρα τους Πάνος Καλίδης, Χρήστος Χολίδης, Χρύσπα και Κατερίνα Στικούδη


Με μια άκρως εντυπωσιακή πρεμιέρα υποδέχτηκαν ο Πάνος Καλίδης, ο Χρήστος Χολίδης, η Χρύσπα και η Κατερίνα Στικούδη όσους βρέθηκαν στο VOX για να τους απολαύσουν από κοντά!

Ο Πάνος Καλίδης όπου για 4η συνεχόμενη season πρωταγωνιστεί στη σκηνή του VOX εκτόξευσε το κέφι στα ύψη ξεσηκώνοντας με τα τραγούδια του φίλους και θαυμαστές. Η αμεσότητα με τον κόσμο σε κάθε του εμφάνιση αποτελεί εγγύηση για μεγάλα κέφια αλλά και τον καθιερωμένο λουλουδοπόλεμο που δεν έχει σταματημό!


Ο Χρήστος Χολίδης αγαπητός και βαθιά επικοινωνιακός με το κοινό, με την αυθεντικότητα του αλλά και με μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες στο ενεργητικό του έδωσε τον δικό του παλμό στο VOX και άναψε το κέφι για χορό πάνω στα τραπέζια.

 
Η Χρύσπα πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ, με κέφι και θετική ενέργεια έδωσε το δικό της στίγμα στην παρέα στο VOX. Με τη γνήσια λαϊκή φωνή και τις δυνατές ερμηνευτικές ικανότητες κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.


Η Κατερίνα Στικούδη η κορυφαία Pop R&B τραγουδίστρια της Ελλάδος αναστάτωσε το κοινό με την απίστευτη ενέργειά της δίνοντας τη δική της ξεχωριστή pop νότα στο πιο πετυχημένο σχήμα της σεζόν τραβώντας τα φλας πάνω της με την εντυπωσιακή της παρουσία.


Η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο στο κατάμεστο VOX! H προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και οι θαμώνες αποθέωναν έναν έναν τους καλλιτέχνες με δυνατά χειροκροτήματα και με τον λουλουδοπόλεμο να μην έχει τέλος! Το κέφι στην πρεμιέρα κράτησε ως το πρωί με τους ερμηνευτές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή και φυσικά το κοινό να χορεύει ασταμάτητα όλο το βράδυ. Το ανανεωμένο πρόγραμμα στο VOX άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και γέμισε το βράδυ μας με αγαπημένα τραγούδια, ενέργεια, αστείρευτο κέφι και πολύ χορό.


 
Αρκετοί ήταν οι επώνυμοι φίλοι των τεσσάρων πρωταγωνιστών που βρέθηκαν στην πρεμιέρα του VOX προκειμένου να τους απολαύσουν. Ανάμεσα τους ο Αντύπας, η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, η Έλντα Πανοπούλου και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν απο την πρεμιέρα, ο Φοίβος απο την δισκογραφική Spicy, η Κική Τσόλκα από την δισκογραφική Minos EMI αλλά και οι δημιουργοί Κυριάκος Παπαδόπουλος και Ηλίας Φιλίππου.
Ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα που θα φέρει τα πάνω κάτω στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας παίρνοντας και φέτος την πρώτη θέση στην προτίμηση του κοινού.
Ο Πάνος Καλίδης, ο Χρήστος Χολίδης η Χρύσπα και η Κατερίνα Στικούδη μας υποδέχονται στο VOX κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο για ξεφάντωμα και διασκέδαση μέχρι πρωίας!

VOX
Ιερά Οδός 16
Τηλ: 210 3411000

Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο


athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...