ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Super μυστικά για το πιο εύκολο στοματικό


Το να τον περιποιείσαι συχνά πυκνά στο 'κάτω κεφάλι' αποτελεί πραγματική απόλαυση για εκείνον και απίστευτο Γολγοθά για εσένα. Μπορεί να μην είσαι εξοικειωμένη με το στοματικό, μπορεί να συνέχεσαι την όλη φάση, μπορεί απλά να μην έχεις βρεις τα κουμπιά του. Όπως και να έχει, υπάρχουν απλά μυστικά που θα σε κάνουν πραγματική θεά του στοματικού, εύκολα!

1.Μυστικό: Όλα είναι θέμα προδιάθεσης και καλής ψυχολογίας:
Αν την πρώτη φορά που προσπάθησες να κάνεις στοματικό σε ένα αγόρι, έγινε παρά τη θέλησή σου κι ενώ εκείνος σου έσπρωχνε το κεφάλι όλο και πιο μέσα, όλο και πιο κάτω, ε λογικό είναι να σου έμεινε ένα τραύμα. Αν ξεκινάς με την χειρότερη ψυχολογία:
"Πάμε για καταναγκαστικά έργα"
"Πάλι θα πνιγώ"
"Τρίχα ήταν αυτό που κατάπια"
"Εγώ όλο του κάνω αλλά αυτός τίποτα"

2. Μυστικό: Η καθαριότητα είναι η μισή και βάλε αρχοντιά:
Το πιο βασικό ζήτημα που θα σε κάνει να δεις το στοματικό σαν την πιο άνετη ενασχόληση στον κόσμο, είναι η καθαριότητα και σωστή υγιεινή της μικρής του περιοχής. Εννοείται πως δεν αρκεί να κάνει ντουζάκι το πρωί και να θέλει να τον περιποιηθείς εσύ το βραδάκι. Στείλ' τον στο μπάνιο πριν το στοματικό. Αν ντρέπεσαι, πρότεινε να κάνετε μαζί μπανάκι στο οποίο θα φροντίσεις να το σαπουνίσεις καλά, παντού. Ταυτόχρονα, αν εκείνος σε θέλει αποτριχωμένη φουλ κα πλήρως αλλά δεν κάνει τον κόπο να κλαδέψει την δικιά του ζούγκλα, δώστου το ψαλιδάκι και στείλτον να καθαρίσει τα χόρτα. Αν παρατηρήσεις:
πληγές
εξογκώματα,
περίεργα σπυράκια
αμυχές
Απόφυγε το στοματικό. Πρότεινε του να κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις γιατί όλα τα παραπάνω μπορεί να οφείλονται σε μύκητες, κονδυλώματα ή άλλα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα.
Ο γιατρός θα σου πρότεινε το στοματικό με την χρήση προφυλακτικού. Όλες γνωρίζουμε πως να γίνει τούτο εφικτό στην πραγματικότητα είναι δύσκολο. Αν θες να το δοκιμάσεις, προτίμησε προφυλακτικά νέας γενιάς, έξτρα λεπτά και με γεύση σοκολάτας, καραμέλας, καρύδας ή τούτι φρούτι.

3. Μυστικό: Μέρος, χρόνος, στάση
Το μέρος και η στάση στην οποία του προσφέρεις ένα ωραίο στοματικό, μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στον τρόπο που αντιμετωπίζεις το στοματικό. Ποιά είναι η καλή σου πλευρά; Είσαι δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας; Μπορεί να νομίζεις πως το να κάθεσαι στα γόνατα μπροστά σου θα σε βοηθήσει να αντέξεις περισσότερο, αλλά μέσα σε λίγο χρόνο, τα γόνατα θα κουραστούν, τα χέρια που δεν στηρίζονται πουθενά θα λυγίσουν κι εσύ θα περιμένεις πότε επιτέλους θα τελειώσει. Οπότε, καλύτερα να τον ξαπλώσεις στο κρεβάτι και να χωθείς ανάμεσά του για να στηρίζεις τα χέρια σου στα γόνατά του και να ελέγχεις πόσο θα πάρεις το πέος του στο στόμα σου.
Αν σε πιέζει να γίνεις το βαθύ λαρύγγι, σπρώχνοντας το κεφάλι σου, δέσε τα χέρια του στο προσκέφαλο ου κρεβατιού, και καλά για πιο κίνκι καταστάσεις.
Όταν το στόμα κουραστεί ή ξεμείνεις από σάλιο, κατεύθυνε το πέος του στο στήθος σου!
Όταν τα χέρια κουραστούν, βάλε στο παιχνίδι μόνο το στόμα και τη γλώσσα (ατού το οποίο θα εκτιμήσει) και βάλε και πάλι τα χέρια (μαζί ή εναλλάξ) στο παιχνίδι μόλις νιώσεις έτοιμη και δυνατή.
Αν είσαι νυσταγμένη και πλήρως μεθυσμένη, απόφυγε το στοματικό. Δεν χρειάζεται να σε θυμάται με την ανάμνηση εκείνης που ξέρασε στο πολύτιμο πέος του.

4. Μυστικό: Προετοιμάσου για τη γεύση
Όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται, η πλειοψηφία των γυναικών προτιμά να καταπίνει το σπέρμα! Οι περισσότερες εξομολογούνται πως έχουν εξοικειωθεί με την οσμή και γεύση, ξέρουν τι περιμένουν και δεν τους κάνει κάποια διαφορά. Εσύ φυσικά, δεν χρειάζεται να εξορθολογίσεις τόσο τα πράγματα, ειδικά με το στοματικό σε εραστές της μιας βραδιάς.
Αν όντως, δεν έχεις πρόβλημα να καταπιείς τους χυμούς του, φρόντισε να βελτιώσεις όσο μπορείς τη γεύση του. Αν καταναλώνει πολύ νερό, το σπέρμα θα είναι ευκολότερο στην κατάποση. Μια δίαιτα πλούσια σε ακτινίδιο, πεπόνι και ανανά μπορεί να ελαφρύνει τη γεύση. Ο χυμός κράνμπερι ή τα δαμάσκηνα μπορούν να το κάνουν πιο γλυκό ενώ αντίθετα ο καφές και η μπύρα κάνουν το σπέρμα πιο πικρό.
Αν υποφέρει από το σύμπτωμα της πρόωρης εκσπερμάτωσης, ζήτα του να σε ενημερώσει λίγο πριν τελειώσει.
Αν και πάλι δεν μπορείς να συνηθίσεις τη γεύση, παίξ' το αλλά '9 ½ Εβδομάδες' και περιποιήσου το πέος του με σαντιγί ή κρέμα σοκολάτας!!!

5. Μυστικό: Ούτε ένα ευχαριστώ- τουναντίον!
Η θετική ανταπόκριση μπορεί να κάνει το στοματικό πανεύκολο. Όταν κι εκείνος δείχνει να απολαμβάνει τα φιλιά σου, λες κάτι κάνω καλά, εμπρός να συνεχίσω.


womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...