ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Στην κριτική επιτροπή του "Dancing With The Stars"


Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε στο περιοδικό «TV BOX» για την επιστροφή της στην τηλεόραση και μάλιστα με δύο τηλεοπτικά projects.


Η γνωστή ηθοποιός και νικήτρια του τρίτου κύκλου του Dancing With The Stars επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να βρίσκεται ανάμεσα στους κριτές του νέου κύκλου του show: «Είμαι πολύ χαρούμενη και νιώθω πραγματικά μεγάλη τιμή που μου έγινε αυτή η πρόταση. Κάναμε διάφορες συζητήσεις με τον κ. Λάτσιο και το κανάλι και από την πρώτη στιγμή μου είχαν δείξει πως θέλουν να συνεργαστούμε. Το γεγονός πως είχα περάσει πολύ καλά ως διαγωνιζόμενη και είχα εξαιρετική συνεργασία με τους ανθρώπους που συμμετείχαν σε αυτό ήταν σημαντικοί παράγοντες για να δεχτώ να συμμετάσχω στην κριτική επιτροπή».

Όσο για την προετοιμασία της νέας της εκπομπής στο ΣΚΑΙ με τίτλο «Χτύπα ξύλο», η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέφερε: «Ήταν μια πρόταση που με κάλυπτε σε πολλά επίπεδα. Πρώτα από όλα μου άρεσε ως ιδέα. Η παρουσίαση ως σκέψη υπήρχε στο μυαλό μου εδώ και καιρό. Όχι γενικά, βέβαια, αλλά σε κάτι που να κατέχω. Ήταν πολύ σημαντικό να ξέρω πως τα θέματα που θα πραγματευόμαστε θα μπορώ να τα υποστηρίξω. Επομένως, το συγκεκριμένο πρότζεκτ, που έχει να κάνει με παιδιά και γονείς, ήταν κάτι που ένιωσα από την πρώτη στιγμή πως και με ενδιαφέρει και πως θα μπορώ να πω και εγώ κάτι σε αυτό».


to-gamato.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...