ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Παρένθετη μητέρα κυοφορούσε τα δίδυμα παιδιά τους και εκείνοι τα παράτησαν γιατί πήραν διαζύγιο


Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών πριν από λίγο καιρό.

Μία επαγγελματίας παρένθετη μητέρα η οποία είχε κάνει οκτώ παιδιά για αρκετά ζευγάρια μέσα σε έντεκα χρόνια, η Σούζαν Ρινγκ, έζησε τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της. Η Σούζαν ήταν έγκυος σε δίδυμα μωρά ενός ζευγαριού και διένυε την 14η εβδομάδα κύησης όταν το ζευγάρι αποφάσισε πως δεν ήθελε πια αυτά τα μωρά.
Μάλιστα η συγκεκριμένη παρένθετη μητέρα είχε χαρίσει στο συγκεκριμένο ζευγάρι πριν από λίγο καιρό ένα αγοράκι, όμως τώρα με τα δίδυμα, δεν ήθελαν να αποκτήσουν άλλα παιδιά εφόσον χώριζαν.
Έτσι, τα βιολογικά τους δίδυμα, έμειναν μόνα και εγκαταλελειμμένα στη μήτρα της παρένθετης μητέρας, η οποία δεν ήξερε τι να κάνει. Ή μάλλον αποφάσισε σχετικά σύντομα αφού τελικά κράτησε τα μωρά και ας μην ήταν δικά της. Θα τα μεγάλωνε σαν να ήταν δικά της.
Δεν ήθελε καν να σκεφτεί ότι τα δίδυμα, αμέσως μετά τη γέννα τους θα πήγαιναν σε ιδρύματα για να μεγαλώσουν. Έτσι, όταν τα γέννησε, τα πήρε σπίτι και άρχισε να τα μεγαλώνει σαν να ήταν δικά της παιδιά.
Όταν μάλιστα έγιναν τριών μηνών, η Σούζαν έγινε μητέρα τους και με τον νόμο. Μάλιστα είναι η πρώτη παρένθετη μητέρα στην Καλιφόρνια που γίνεται νόμιμη μητέρα παρ' όλο που δεν είναι βιολογική τους μητέρα.


mothersblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...