ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

Βρέφος πάσχει από το φαινόμενο της αυτανάφλεξης


Είναι μόλις τριών μηνών και σχεδόν από τη γέννησή του νοσηλεύεται στην εντατική νοσοκομείου της Ινδίας εξαιτίας μίας εξαιρετικά σπάνιας πάθησης που του προκαλεί εγκαύματα σε όλο του το σώμα.

Η πάθηση του μόλις τριών μηνών Ραχούλ είναι εξαιρετικά σπάνια! Το σώμα του παρουσιάζει το φαινόμενο της αυτανάφλεξης, δηλαδή πιάνει μόνο του φωτιά χωρίς να υπάρχει κάποια προφανή αιτία.
Το βρέφος λαμβάνει θεραπεία σε νοσοκομείο της Τσενάι στην Ινδία με το σωματάκι του να είναι γεμάτο εγκαύματα. Οι γονείς του καθημερινά προσεύχονται για ένα ιατρικό θαύμα ενώ οι επιστήμονες που εξέτασαν το βρέφος λένε ότι πιθανότατα τα εγκαύματα προκαλούνται από εύφλεκτα αέρια τα οποία βγαίνουν από το δέρμα του μικρού Ραχούλ.Η συγκεκριμένη σπάνια πάθηση φαίνεται πως ταλαιπωρεί το βρέφος από τη γέννησή του αφού τα εγκαύματα στο σώμα του μωρού εμφανίστηκαν πρώτη φορά όταν ήταν μόλις 9 ημερών. Το φαινόμενο όμως με τα ανεξήγητα εγκαύματα συνεχίστηκε και οι γονείς του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο άλλες τρεις φορές. Οι γιατροί, μη μπορώντας αρχικά να εξηγήσουν τι συμβαίνει, συμβούλευσαν τους γονείς να κρατούν σε απόσταση από το παιδί εύφλεκτα υλικά και να υπάρχει πάντα κλιματισμός στο χώρο όπου βρίσκεται το μωρό.Τώρα, κι ενώ το μωρό συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική, οι γιατροί εξετάζουν κατά πόσο τα εγκαύματα συνδέονται με γενετικούς παράγοντες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...