Μάθε τα βήματα για να φτιάξεις την τέλεια ομελέτα!
* Καταρχήν, για να χτυπήσουμε τα αβγά μιας ομελέτας, το καλύτερο εργαλείο είναι ένα απλό πιρούνι.
* Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε στη γέμισή της υλικά που χρειάζονται σοτάρισμα (κρεμμύδια, λουκάνικα κ.λπ.), αρχίζουμε από αυτά και μετά προχωρούμε στην παρασκευή της ομελέτας.
Τα βήματα για την τέλεια ομελέτα!
1. Λαδάκι ή βούτυρο
Ζεσταίνουμε 1 κουτ. γλυκού ελαιόλαδο ή λίγο βούτυρο σε τηγάνι περιστρέφοντάς το ώστε τα λιπαρά να απλωθούν σε όλα τα σημεία του. Παράλληλα, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
2. Το χτύπημα
3. Το ψήσιμο
4. Το σερβίρισμα
Γλιστράμε την ομελέτα σε πιάτο, τη διπλώνουμε και τη σερβίρουμε αμέσως.womenonly.gr
Δες κι εδώ συνταγή για Μηλόπιτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου