ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

4 κινήσεις που κάνουν οι γυναίκες και "καρφώνονται" στους άντρες


Γιατί η γλώσσα του σώματος λέει πάντα την αλήθεια!
Koρίτσια, ήρθε η ώρα να το παραδεχτούμε: Όταν μία γυναίκα ενδιαφέρεται ερωτικά για έναν άντρα, όσο κρυψίνους κι αν είναι και όσο διακριτική προσπαθεί να βγαίνει προς τα έξω, κάποιος ή κάποια είναι πάντα εκεί για να την ξεσκεπάσει!

Μην ανασάνετε με ανακούφιση γιατί εκτός από την κολλητή σας που σας ξέρει σαν την παλάμη το χεριού της, υπάρχουν και αρκετοί άλλοι οι οποίοι είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι καίγεστε και λιώνετε για μία γοητευτική παρουσία! Λυπούμαστε που σας το λέμε, αλλά όσο κι αν πιστεύετε ότι οι άντρες είναι στην κοσμάρα τους, σας ενημερώνουμε ότι και αντίληψη έχουν και παρατηρητικότητα και είναι σε θέση, ίσως και σε μεγαλύτερο βαθμό από εμάς, να καταλάβουν πότε μία γυναίκα τους θέλει και πότε όχι! Πώς; Μα φυσικά με τη γλώσσα του σώματος η οποία όσο κλισέ κι αν σας ακουστεί, δεν κάνει ποτέ λάθος! Ήρθε η ώρα λοιπόν να σας εκθέσουμε τα βασικότερα σημάδια της γλώσσας του σώματος, που εμείς τα κορίτσια κάνουμε χωρίς να αντιληφθούμε και γινόμαστε ανοιχτό βιβλίο για τα αγόρια!

1. Το βλέμμα το... κολλημένο: Ναι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής όπως επίσης είναι και το μεγαλύτερο καρφί για το τι μπορεί να νιώθουμε! Όταν ένας άντρας θέλει μία γυναίκα, απλά δεν παίρνει τα μάτια του από πάνω της! Όταν αντίθετα, μία γυναίκα ενδιαφέρεται ερωτικά για κάποιον, τότε το πράγμα είναι κάπως πιο... περίπλοκο! Αφενός καρφωτό βλέμμα δεν υπάρχει γιατί είμεθα και γατούλες και ζουζούνες και έτσι γινόμαστε ερωτεύσιμες! Είτε το έχετε παρατηρήσει είτε όχι, όταν κοιτάζουμε ερωτικά έναν άντρα, ανοίγουμε το βλέμμα για να φαίνεται το μάτι όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακό, και στη συνέχεια κατεβάζουμε νωχελικά τα βλέφαρα, αφού φυσικά έχουμε βάλει στρώσεις μάσκαρα, μη σας πούμε και ψεύτικες βλεφαρίδες, για να δείξουμε πόσο σεμνές και ντροπαλές είμαστε! Ε λοιπόν όλα αυτά ο άντρας τα αντιλαμβάνεται! Για να μην αναρωτιέστε δηλαδή..

2. Τα χέρια τα... νευρικά: Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι όταν είστε τετ-α-τετ με τον άντρα που σας αρέσει κάνετε άνευ λόγου και αιτίας νευρικές κινήσεις με τα χέρια; Διορθώνετε το χτένισμά σας, παρόλο που ίσως να είναι άψογο, ισιώνετε τα ρούχα σας, παρόλο που δεν χρειάζεται και γενικότερα κάνετε ένα σωρό άχρηστες κινήσεις. Ε δεν θέλει και πολλή φαντασία, ειδικά αν αυτός που έχετε απέναντί σας είναι κάπως έξυπνος και περπατημένος, να μην καταλάβει την νευρικότητα που σας προκαλεί και φυσικά να χαρεί και να νιώσει ικανοποίηση γι' αυτό! Μην αγχώνεστε, γιατί αν θέλετε και δεν έχετε τα κότσια να το πείτε, να ένας ωραίος τρόπος για να τον βοηθήσετε να κάνει το πρώτο βήμα!

3. Αγγίζει: Εμείς οι γυναίκες έχουμε ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα με τη σωματική επαφή! Δεν θέλουμε να μας αγγίζουν ή τουλάχιστον όχι όσοι δεν ξέρουμε καλά! Οι άντρες φυσικά αυτό το γνωρίζουν από πρώτο χέρι, οπότε όταν έρχεται η ώρα για να κάνουν τα τεστ τους, η σωματική επαφή είναι στο top! Μη φανταστείτε χουφτώματα και τέτοια, απλά ένα χάδι στον ώμο ή απαλό κράτημα στο μπράτσο! Εμείς δεν ξέρουμε πολλές που θα επέτρεπαν κάτι τέτοιο αν δεν κόβονταν για το συγκεκριμένο! Το ακόμα πιο... δυνατό δεν είναι η γυναίκα να δέχεται τη σωματική επαφή, αλλά να την επιδιώκει κιόλας. Εκεί ο εκάστοτε σιγουρεύεται, μιας και είναι σχεδόν αστείο το πόσο κουλές αφορμές μπορεί να βρίσκουμε προκειμένουν να αγγίξουμε έναν άντρα! Είπαμε, δεν είναι χαζοί κι αυτοί...

4. Διευκολύνουμε την οπτική επαφή: Αν καθίσετε και παρακολουθήσετε μία γυναίκα και τις κινήσεις της όταν την παρακολουθεί ο άντρας που την ενδιαφέρει, πιστεύουμε ότι θα γελάσετε πάρα πολύ! Έχουμε μία τάση, όταν ξέρουμε ότι μας κοιτάνε, να αποστρέφουμε το βλέμμα, και όταν χάνουμε οπτική επαφή, να κάνουμε τα πάντα για να την αποκτήσουμε! Δυνατό γέλιο, ξέφρενος χορός αν είμαστε σε μαγαζί, ή επισκέψεις στο μπαρ και την τουαλέτα μόνο και μόνο για να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας! Μην σας πούμε ότι είμαστε και ικανές να φάμε τούμπα προκειμένου να στρέψουμε το βλέμμα του ξανά πάνω μας! Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας. Ή μήπως όχι;

queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...