ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BLOG ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ - ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - SHOWBIZ NEWS - SEXY - HUMOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013

Η απίστευτη και ανατριχιαστική ιστορία της 16χρονης Junko Furuta

Τέσσερα αγόρια απαγάγουν την Junko (16 χρονών) και την πηγαίνουν σε ένα σπίτι, σε ένα σπίτι στο οποίο θα ζήσει 44 μέρες πριν πεθάνει! 44 μέρες γεμάτες βασανιστήρια και πόνο..

Ήδη την πρώτη μέρα έπρεπε να καταλάβει η Junko πόσο ΖΏΑ μπορεί να είναι πραγματικά οι άνθρωποι. Τα αγόρια την βάλανε να τηλεφωνήσει στους γονείς της και να τους πει ότι το έσκασε απο το σπίτι και πως είναι καλά.

Την ίδια κιόλας μέρα την βίασαν αμέτρητες φορές και την ανάγκασαν να πιει τα ίδια της τα ούρα, σαν να μην έφταναν αυτά την καίγανε και με αναπτήρες και τσιγάρα σε όλο της το σώμα…αυτά και άλλα τόσα την 1η μέρα .Μια μέρα απο τις 44 μέρες που θα περνούσε ότι χειρότερα μπορεί να φανταστεί κανείς.

Την 11 μέρα άρχισαν όλοι μαζί να χτυπάνε την Junko αλύπητα την κρεμάσανε στο ταβάνι και την χτυπούσαν με μεταλλικές βέργες.Σαν να ήταν ένα ζώο ένα κομμάτι κρέας ,ένα νεκρό κομμάτι κρέας..Η Junko άρχισε να αιμορραγεί πολύ, αίμα έτρεχε απο την μύτη και απο το στόμα της

Αργότερα της πετούσαν αλτήρες στην κοιλιά,όταν πήγε να ξεφύγει έσβησαν τα τσιγάρα τους πάνω της, την έλουσαν με Βενζίνη και την άναψαν,και όμως έζησε

Της επόμενες μέρες την βίαζαν με διάφορα αντικείμενα,με γυάλινα μπουκάλια τα οποία έσπαζαν μέσα της και την τραυμάτισαν πολύ άσχημα, έτσι ώστε να αιμορραγεί απο μέσα της
Την 20η μέρα,στις 10 Δεκεμβρίου 1988 δεν μπορούσε λόγο των πληγών της να περπατήσει και έτσι συνέχισαν να την χτυπάνε με βέργες..

Της σπάσανε τα χέρια και τα πόδια με ένα μπαστούνι του golf και σαν να μην έφταναν αυτά την αφήσανε έξω σε ένα μπαλκόνι γυμνή σε – βαθμούς Κελσίου .Την 30η μέρα της έχυσαν ζεστό κερί στο πρόσωπο, της κάψανε τα ματόκλαδα με αναπτήρα και την τρυπούσαν με ψαλίδι και βελόνες στο στήθος

Η κοπέλα είχε τόσο ανυπόφορες πληγές που απο τον πόνο παρακαλούσε τα ΖΏΑ να την σκοτώσουν..για να τελειώσει αυτό το μαρτύριο για αυτήν.. όπως και στην 40η μέρα.
1.Ιανουαρίου.1989: H Junko είναι ξαπλωμένη ολομόναχη στο πάτωμα και δεν μπορεί καν να κουνηθεί,ακρωτηριασμένη στο πάτωμα… Τα αγόρια έρχονται και βαράνε το ακρωτηριασμένο κορμί της.

Ημέρα 44 θα είναι η τελευταία της
Στην τελευταία μέρα την ξαναχτύπησαν με τις βέργες και την ξανα κάψανε, χύνοντας βενζίνη πάνω της!
Αργότερα την ίδια μέρα πεθαίνει η Junko ολομόναχη και ακρωτηριασμένη.
Οι δολοφόνοι της Junko Furuta σήμερα είναι ελεύθεροι. Αυτά τα ζώα πρέπει να μπούνε στην φυλακή.


forcleveronly.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...